DECRET 253/2000, de 24 de juliol, de creació del Patronat per al Desenvolupament Sostenible dels Espais d'Interès Natural del Massís del Montgrí i l'Arxipèlag de les Medes.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

253/2000, de 24 de juliol, de creació del Patronat per al Desenvolupament Sostenible dels Espais d’Interès Natural del Massís del Montgrí i l’Arxipèlag de les Medes.

El Massís del Montgrí i l’Arxipèlag de les Medes són espais naturals de protecció bàsica d’acord amb el Decret 328/1992, de 14 de desembre, pel qual s’aprova el pla d’espais d’interès natural, en el marc de la Llei 12/1985, de 13 de juny, d’espais naturals, protecció que inclou la façana litoral submergida fins a la isobata de -60 m. Entre les determinacions i recomanacions d’aquest pla d’espais d’interès natural figura la unió dels dos espais esmentats, així com l’aplicació de figures de protecció especial. D’altra banda, el fons marí de les illes Medes gaudeix de protecció específica per la Llei 19/1990, de 10 de desembre, de conservació de la flora i la fauna del fons marí de les illes Medes.

Al moment actual la millor protecció dels espais esmentats fa aconsellable la creació d’un òrgan col·legiat que assessori en la seva reordenació, conservació i protecció.

A proposta del conseller de Medi Ambient, d’acord amb l’article 61 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d’organització, procediment i règim jurídic de l’Administració de la Generalitat de Catalunya, i d’acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Es crea el Patronat per al Desenvolupament Sostenible dels Espais d’Interès Natural del Massís del Montgrí i l’Arxipèlag de les Medes, per tal de col·laborar en la reordenació, conservació i protecció dels espais naturals i en la consecució de les finalitats esmentades a la Llei 12/1985, de 13 de juny, d’espais naturals.

Article 2

2.1 El Patronat, que està adscrit al Departament de Medi Ambient, es compon dels següents membres:

a) El director general de Patrimoni Natural i Medi Físic, que actuarà com a president.

b) El delegat territorial de Girona del Departament de Medi Ambient.

c) Un representant del Departament d’Indústria, Comerç i Turisme.

d) Un representant del Departament de Política Territorial i Obres Públiques.

e) Un representant del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca.

f) Un representant del Consell Comarcal del Baix Empordà.

g) Dos representants de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí.

h) Un representant de la Diputació de Girona.

i) Dos vocals designats pel conseller de Medi Ambient.

2.2 El Patronat designarà un secretari, que podrà...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR