DECRET 40/2000, de 26 de gener, de modificació del Decret 102/1998, de 15 d'abril, de desenvolupament de les competències de la Generalitat de Catalunya en matèria de trànsit, circulació de vehicles i seguretat viària.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

40/2000, de 26 de gener, de modificació del Decret 102/1998, de 15 d’abril, de desenvolupament de les competències de la Generalitat de Catalunya en matèria de trànsit, circulació de vehicles i seguretat viària.

Mitjançant el Decret 102/1998, de 15 d’abril, es desenvolupen les competències de la Generalitat de Catalunya en matèria de trànsit, circulació de vehicles i seguretat viària, en compliment de les previsions contingudes en la Llei 14/1997, de 24 de desembre, de creació del Servei Català de Trànsit.

En virtut d’aquestes previsions, el Decret 102/1998 estableix, entre altres, la composició de la Comissió Interdepartamental per a la Millora de la Seguretat Viària i la composició de la Comissió Catalana de Trànsit i Seguretat Viària.

D’acord amb l’article 12.1 del Decret esmentat, el conseller de Governació presideix la Comissió Interdepartamental per a la Millora de la Seguretat Viària i la integren, entre altres, un representant del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca i un representant del Departament de Governació.

Així mateix, el Decret referit estableix en l’article 9.3 que són vocals nats de la Comissió Catalana de Trànsit i Seguretat Viària, entre altres, els membres de la Comissió Interdepartamental per a la Millora de la Seguretat Viària.

L’entrada en vigor del Decret 297/1999, de 26 de novembre, de creació i reorganització de departaments de l’Administració de la Generalitat de Catalunya, ha comportat la creació del Departament d’Interior, al qual li corresponen les competències que amb anterioritat tenia assignades el Departament de Governació i que no s’han atribuït al Departament de Governació i Relacions Institucionals.

D’altra banda, el mateix Decret 297/1999, de 26 de novembre, reorganitza l’estructura de diversos departaments de l’Administració de la Generalitat de Catalunya, fet que comporta que en el cas del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca s’atribueixin determinades funcions d’aquest al Departament de Medi Ambient, i en el cas del Departament de Governació i Relacions Institucionals, que se li atribueixin a aquest les competències de coordinació amb els ens locals i la realització de les actuacions que pertoquin en relació amb aquesta matèria.

Les modificacions que estableix el Decret 297/1999, de 26 de novembre, fan necessària l’aprovació de la present disposició per tal d’adequar la composició de la Comissió Interdepartamental...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR