DECRET 221/2006, de 23 de maig, de modificació del Decret 190/2005, de 13 de setembre, de reestructuració parcial del Departament de Treball i Indústria.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyDecret

DECRET

221/2006, de 23 de maig, de modificació del Decret 190/2005, de 13 de setembre, de reestructuració parcial del Departament de Treball i Indústria.

Pel Decret 143/2006, de 13 de maig, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competència dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, s'ha suprimit el Departament de Comerç, Turisme i Consum i s'ha establert que al Departament de Treball i Indústria li correspon l'exercici de les atribucions pròpies de l'Administració de la Generalitat en l'àmbit de consum, a banda de les funcions que té previstes en la normativa vigent.

Pel Decret 176/2006, de 18 de maig, pel qual es dicten normes complementàries al Decret 143/2006, de 13 de maig, que estableix que fins que no es produeixi la remodelació dels departaments afectats resulta pertinent establir un règim transitori en relació amb els òrgans administratius i els ens afectats que existien o estaven adscrits en els departaments que han estat suprimits;

En conseqüència, d'acord amb el que estableix la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat, a proposta del conseller de Treball i Indústria i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Es modifica l'article 1.2 del Decret 190/2005, de 13 de setembre, de reestructuració parcial del Departament de Treball i Indústria, que queda redactat de la manera següent:

"Article 1.2

"Resten adscrits al Departament de Treball i Indústria, en els termes que preveu aquest Decret i la normativa que el regula, els organismes següents:

"a) Servei d'Ocupació de Catalunya.

"b) Institut per a la Promoció i la Formació Cooperatives.

"c) Centre d'Innovació i Desenvolupament Empresarial.

"d) Institut Català d'Energia.

"e) Laboratori General d'Assaigs i Investigacions.

"f) Institut d'Investigació Aplicada a l'Automòbil.

"g) Agència Catalana del Consum."

Article 2

2.1 Es modifica l'apartat 4 de la disposició final 4 del Decret 190/2005, de 13 de setembre, de reestructuració parcial del Departament de Treball i Indústria, que queda redactat de la manera següent:

"4.4 Les Seccions de Consum dels Serveis Territorials de Girona, Lleida i Tarragona de l'antic Departament de Comerç, Turisme i Consum s'adscriuen orgànicament i funcional a l'Agència Catalana del Consum.

"En l'àmbit territorial de les Terres de l'Ebre es crea l'Àrea de Consum, com a àrea funcional, que s'adscriu a...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR