Dades FCAC

AutorPilar Cos Sánchez, Natalia Aldaz Ibáñez, Blanca Escardíbul Ferrà, José Sebastián Millán Gómez, Margarita Moltó Aribau
Páginas35-38
© Sehen Capítol II. Dades FCAC
35
Capítol II
Dades FCAC
Les dades de les cooperatives facilitades per la FCAC esta-
ven molt repartides i disperses en nombrosos fulls de càlcul,
la qual cosa dificultava la seva anàlisi i interpretació. Així
mateix, una gran part de les cel∙les estaven buides. D’aquesta
forma, paral∙lelament a la tasca d’agregació, s’ha efectuat una
feina de depuració dels errors detectats i de les dades inco-
herents.
En primer lloc, per a gairebé totes les anàlisis efectuades en
aquest treball, s’ha fet servir els arxius facilitats per la FCAC
(de l’any 2006 al 2016). Aquestes dades han estat agregades
i depurades, per poder-les creuar amb les característiques de
les cooperatives:
La distribució territorial: provincial i comarcal.
Les orientacions productives principals: «Arròs», «Cultius
herbacis i farratges», «Hortofructícola i planta viva», «Llet
i derivats», «Oli d’oliva i fruita seca», «Ramaderia i pinsos»,
«Vins i caves» i «Altres».
El grau d’integració: primer o segon. Una cooperativa de
segon grau serà un tipus de cooperativa integrada per un
mínim de dues cooperatives de primer grau que té per
objecte social la intercooperació, la integració econòmica
o la integració empresarial de les entitats que en són mem-
bres (l’art. 137 de la Llei Catalana de Cooperatives).

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR