DECRET 283/2007, de 24 de desembre, de nomenament del senyor Josep Costa i Solà com a director de l'Agència Tributària de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

DECRET

283/2007, de 24 de desembre, de nomenament del senyor Josep Costa i Solà com a director de l'Agència Tributària de Catalunya.

Vist el que disposen els articles 71.g) de la Llei 3/1982, de 23 de març, del Parlament, del President i del Consell Executiu de la Generalitat, i 5 de la Llei 13/1989, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya;

Vist el que disposen els articles 6.c) i 9 de la Llei 7/2007, de 17 de juliol, de l'Agència Tributària de Catalunya;

A proposta del conseller d'Economia i Finances, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Es nomena el senyor Josep Costa i Solà director de l'Agència Tributària de Catalunya, amb les obligacions i els drets inherents al càrrec, amb efectes del dia en què s'iniciïn, per mitjà d'una ordre del conseller o consellera d'Economia i Finances, les activitats de l'Agència Tributària de Catalunya, conforme al que estableix la disposició final tercera de la Llei 7/2007, del 17 de juliol, de l'Agència Tributària de Catalunya.

Barcelona, 24 de desembre de 2007

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR