Decret 44/2010, de 5 de març, pel qual es modifica el Decret 6/2004, de 23 de gener, pel qual es reorganitza, reestructura i regula l'empresa pública encarregada de la promoció turística de les Illes Balears

Sección1.- Disposicions generals
EmisorConselleria de Turisme
Rango de LeyDecret

Decret 44/2010, de 5 de març, pel qual es modifica el Decret 6/2004, de 23 de gener, pel qual es reorganitza, reestructura i regula l'empresa pública encarregada de la promoció turística de les Illes Balears L'Institut Balear del Turisme, articulat com una empresa pública de les definides en l'article 1.b.1 de la Llei 3/1989, de 29 de març, d'entitats autònomes i empreses públiques i vinculades a la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, té com a àmbit territorial per a l'exercici de les seves funcions el de la comunitat autònoma de les Illes Balears.

Aquesta empresa pública, que té com a objecte genèric la promoció interior i exterior de l'oferta turística en el marc de la política turística de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, ha sofert, d'ençà que es va crear mitjançant la Llei 3/1989, diverses modificacions tant de denominació com organitzatives, sempre amb l'objectiu d'adequar l'empresa a la realitat del moment per tal de poder desenvolupar les seves funcions amb la major eficàcia possible.

Amb aquest mateix objectiu, s'ha considerat ara la necessitat de crear un nou òrgan de gestió, el coordinador administratiu o coordinadora administrativa, que complementarà el director o directora gerent per tal d'aconseguir alhora més eficàcia en la gestió de l'Institut, com també més control del seu funcionament.

Per aquesta raó, s'ha considerat necessari dur a terme una modificació de l'articulat del Decret 6/2004, en el sentit d'incorporar-hi aquest nou òrgan.

Per tant, a proposta de la consellera de Turisme, i havent-ho considerat el Consell de Govern en la sessió de dia 5 de març de 2010,

DECRET Article primer Es modifica l'article 3 del Decret 6/2004, de 23 de gener, pel qual es reorganitza, reestructura i regula l'empresa pública encarregada de la promoció turística de les Illes Balears, el qual passa a tenir la redacció següent:

Article 3

Estructura organitzativa 1. L'Institut Balear del Turisme es regeix pels òrgans següents:

1.1. Òrgans de govern:

  1. El president o presidenta de l'Institut.

  2. El Consell de Direcció.

    1.2. Òrgans de gestió:

  3. El director o directora gerent.

  4. El coordinador administratiu o coordinadora administrativa.

    1.3. Òrgans consultius i de participació:

    El Consell Assessor de Promoció del Turisme.

Article segon

Es modifica la denominació del capítol III del Decret 6/2004, el qual passa a tenir la denominació següent:

Capítol III Òrgans de gestió...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR