DECRET 32/2007, de 30 de gener, pel qual es regulen les subvencions i les despeses en les eleccions a cambres agràries de 2007.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyDecret

DECRET

32/2007, de 30 de gener, pel qual es regulen les subvencions i les despeses en les eleccions a cambres agr‡ries de 2007.

El Decret 280/1994, de 4 de novembre, modificat pel Decret 289/1998, de 3 de novembre, regula les despeses electorals a les eleccions a cambres agr‡ries.

L'article 5 d'aquest Decret assenyala la subvenciÛ que es concedeix a les organitzacions o coalicions que concorren a les eleccions, i aixÌ mateix la bestreta que es pot atorgar a compte de la subvenciÛ.

D'altra banda, l'article 8 d'aquest Decret assenyala el lÌmit de despeses electorals que pot realitzar cada organitzaciÛ o coaliciÛ que participa en les eleccions.

Vist el temps transcorregut d'aquesta normativa, es fa necess‡ria l'actualitzaciÛ de les quantitats establertes per aquest concepte, per les eleccions a cambres agr‡ries de 2007, convocades pel Decret 611/2006, de 19 de desembre.

A proposta del conseller d'Agricultura, AlimentaciÛ i AcciÛ Rural i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

DeterminaciÛ de les subvencions

1.1††El Departament d'Agricultura, AlimentaciÛ i AcciÛ Rural subvencionar‡ les despeses ocasionades a organitzacions o coalicions amb motiu de les eleccions a cambres agr‡ries de 2007, d'acord amb les regles seg¸ents:

a)†3.100 euros per membre de cambra elegit.

b)†0,50 per vot v‡lid obtingut, per a cada candidatura que hagi obtingut, com a mÌnim, un membre elegit.

1.2††Cap organitzaciÛ o coaliciÛ no pot superar en aquestes eleccions, per despeses electorals, exclosa la subvenciÛ del Departament d'Agricultura, AlimentaciÛ i AcciÛ Rural, el lÌmit que resulti de multiplicar per 0,37 euros el nombre d'habitants de poblaciÛ de dret de les circumscripcions electorals on es presentin candidatures.

Article 2

Bestretes

2.1††El Departament d'Agricultura...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR