ORDRE VCP/52/2008, de 7 de febrer, d'aprovació de les bases reguladores de les beques per a la realització de pràctiques en organitzacions internacionals 'Beques Canigó'.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

VCP/52/2008, de 7 de febrer, d'aprovació de les bases reguladores de les beques per a la realització de pràctiques en organitzacions internacionals .Beques Canigó..

El Departament de la Vicepresidència, mitjançant la Secretaria d'Afers Exteriors, vol fomentar la presència de catalans i catalanes a l'exterior. Una de les possibles accions en línia amb aquesta finalitat és ajudar aquelles persones que vulguin realitzar pràctiques en alguna institució o organització internacional de caràcter multilateral al 2007, amb l'objectiu de millorar les seves capacitats d'actuació a l'exterior. Per això es convoquen aquestes beques, l'objectiu de les quals és incentivar la realització de pràctiques en organismes internacionals i promoure i intensificar les relacions de Catalunya amb els organismes internacionals que acullen als nostres becaris.

Atès el Decret 421/2006, de 28 de novembre, de determinació de l'àmbit de competència dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya;

Atès el Decret 478/2006, de 5 de desembre, d'estructura del Departament de la Vicepresidència, pel qual es regulen les funcions i estructura de la Secretaria d'Afers Exteriors;

En conseqüència, i d'acord amb el previst al Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya; la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions i el Reial decret 887/2006, de 21 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament que desenvolupa la Llei esmentada,

Ordeno:

Article únic

Aprovar les bases reguladores de les convocatòries de beques per a la realització de pràctiques en organitzacions internacionals, anomenades .Beques Canigó., que consten a l'annex d'aquesta Ordre.

Disposició derogatòria

Es deroga l'Ordre VCP/192/2007, de 30 de maig, de convocatòria per l'any 2007 de les beques per a la realització de pràctiques en organitzacions internacionals .Beques Canigó. i aprovació de les bases reguladores publicades al DOGC núm. 4904, de 14.6.2007.

Disposició final

Aquesta Ordre entra en vigor l'endemà de la seva publicació al DOGC.

Barcelona, 7 de febrer de 2008

Josep-Lluís Carod-Rovira

Vicepresident

Annex

Bases reguladores de les beques per a la realització de pràctiques en organitzacions internacionals

.1 Objecte

Les beques tenen per objecte el foment de la realització de pràctiques d'estudi o treball en organitzacions internacionals públiques de caràcter intergovernamental i multilaterals, incloses les institucions de la Unió Europea, amb una estructura orgànica permanent i independent. Queden excloses les organitzacions no governamentals.

.2 Destinataris/àries

Poden sol·licitar aquestes beques les persones llicenciades, arquitectes, enginyers/enginyeres superiors o equivalents i les persones diplomades, arquitectes tècnics, enginyers/enginyeres tècnics/tècniques o equivalents i les persones estudiants que tinguin aprovades totes les assignatures corresponents al primer cicle d'una llicenciatura que compleixin els requisits en el moment de la publicació de la convocatòria corresponent:

  1. Que al temps de presentar la sol·licitud hagin estat acceptats per alguna institució o organització internacional de les establertes en la base primera.

  2. Que estiguin en possessió del nivell C de la Junta Permanent de Català o titulació equivalent.

  3. Acreditar el veïnatge civil català amb una antiguitat d'un any ininterromput i immediatament anterior a la data de publicació de la convocatòria corresponent.

  4. Que l'inici previst de l'estada en pràctiques siguin dintre del període corresponent a l'any natural de la convocatòria.

  5. No haver gaudit en convocatòries anteriors d'una beca Canigó.

    .3 Durada

    La durada de la beca serà la de l'estada en l'organització internacional, amb un límit mínim de tres mesos i un límit màxim de nou mesos.

    .4 Quantia de les beques

    La quantia de les beques es determinarà en la corresponent convocatòria atenent a les disponibilitats pressupostàries. En la convocatòria s'establirà l'import màxim mensual que es podrà atorgar als sol·licitants que compleixin els requisits...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR