ORDRE VCP/192/2007, de 30 de maig, de convocatòria per a l'any 2007 de les beques per a la realització de pràctiques en organitzacions internacionals 'Beques Canigó' i aprovació de les bases reguladores.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

VCP/192/2007, de 30 de maig, de convocatòria per a l'any 2007 de les beques per a la realització de pràctiques en organitzacions internacionals .Beques Canigó. i aprovació de les bases reguladores.

El Departament de la Vicepresidència, mitjançant la Secretaria d'Afers Exteriors vol seguir la línia d'actuació iniciada amb èxit per l'antiga Secretaria de Cooperació Exterior del Departament de Governació i represa per l'antiga Secretaria de Relacions Internacionals del Departament de la Presidència, de foment de la presència de catalans a l'exterior. Una de les possibles accions en línia amb aquesta finalitat és donar continuïtat al programa de beques 2006 i ajudar aquelles persones que vulguin realitzar pràctiques en alguna institució o organització internacional de caràcter multilateral al 2007, amb l'objectiu de millorar les seves capacitats d'actuació a l'exterior. Per això es convoquen aquestes beques, l'objectiu de les quals és incentivar la realització de pràctiques en organismes internacionals i promoure i intensificar les relacions de Catalunya amb els organismes internacionals que acullen als nostres becaris.

Atès el Decret 421/2006, de 28 de novembre, de determinació de l'àmbit de competència dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya.

Atès el Decret 478/2006, de 5 de desembre, d'estructura del Departament de la Vicepresidència, pel qual es va adscriure a aquest Departament la Secretaria de Relacions Internacionals que passava a denominar-se Secretaria d'Afers Exteriors i per tant va assumir les seves competències.

En conseqüència, i d'acord amb el previst al Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions i la resta de normativa vigent aplicable,

Ordeno:

.1 Convocar beques per a l'any 2007, per a la realització de pràctiques en organitzacions internacionals.

.2 Atorgar a aquest programa de beques la denominació de .Beques Canigó..

.3 Aprovar les bases reguladores de la convocatòria, que consten a l'annex d'aquesta Ordre.

.4 Aquesta convocatòria té un pressupost màxim de 180.000 euros que aniran a càrrec de la partida D/482000100/2310 de transferències a altres institucions sense afany de lucre del pressupost del Departament de la Vicepresidència per l'any 2007.

Aquesta quantitat es podrà ampliar mitjançant resolució del vicepresident del Govern, publicada al DOGC, i sempre que hi hagi consignació pressupostària adequada i suficient en el pressupost corresponent del Departament de la Vicepresidència.

.5 El termini de presentació de sol·licituds restarà obert des de l'endemà de la publicació d'aquesta Ordre al DOGC fins al 31 d'octubre de 2007.

.6 Les beques previstes en aquesta convocatòria es regeixen per les bases reguladores que es publiquen a l'annex...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR