DECRET 234/2008, de 2 de desembre, de modificació del Decret 129/2006, de 9 de maig, de l'Observatori dels Drets de la Infància.

Fecha de Entrada en Vigor 5 de Diciembre de 2008
SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Accio Social i Ciutadania
Rango de LeyDecret

DECRET

234/2008, de 2 de desembre, de modificació del Decret 129/2006, de 9 de maig, de l'Observatori dels Drets de la Infància.

L'Observatori dels Drets de la Infància està regulat pel Decret 129/2006, de 9 de maig, com a òrgan col·legiat assessor i consultiu de l'Administració de la Generalitat en matèria dels drets de la infància a Catalunya, mitjançant la participació d'entitats públiques i privades que treballen en el camp de la infància i l'adolescència i de persones expertes en la matèria.

La modificació del Decret esmentat consisteix, d'una banda, en l'ampliació del nombre de vocalies de la comissió permanent de l'Observator i del Ple, en aquest cas tant per part de l'Administració de la Generalitat com amb la incorporació del Col·legi de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i Ciències de Catalunya i del Consell Nacional de Dones de Catalunya; i d'altra banda, en l'adequació de l'estructura i de les denominacions dels òrgans que el componen a l'actual organització dels departaments de la Generalitat i a la vigent estructura del Departament d'Acció Social i Ciutadania, configurades pels decrets 421/2006, de 28 de novembre, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competència dels departaments de l'Administració de la Generalitat i 572/2006, de 19 de desembre, de reestructuració parcial del Departament d'Acció Social i Ciutadania.

En virtut del que s'ha exposat, de conformitat amb el que preveu la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat, a proposta de la Consellera d'Acció Social i Ciutadania i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Les referències que es contenen al Decret 129/2006, de 9 de maig de l'Observatori dels Drets de la Infància al Departament de Benestar i Família i a la Direcció General d'Infància i Adolescència s'han de tenir per fetes al departament competent en matèria d'infància.

Article 2

L'article 3.2 passa a tenir el contingut següent:

.3.2 La vicepresidència l'exerceix la persona titular de la Secretaria d'Infància i Adolescència..

Article 3

L'article 3.3 es deixa sense contingut.

Article 4

L'article 3.4 passa a tenir el contingut i numeració següent:

.3.3 En són vocals les persones següents:

.a) La persona titular de la Secretaria de Polítiques Familiars i Drets de la Ciutadania.

.b) La persona titular de la Direcció General...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR