DECRET 246/2007, de 6 de novembre, de modificació de l'estructura del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyDecret

DECRET

246/2007, de 6 de novembre, de modificació de l'estructura del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural.

El Decret 659/2006, de 27 de desembre, va establir la nova estructura del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural per adaptar-lo a la nova definició de l'àmbit competencial que estableixen l'Estatut d'autonomia de Catalunya i el Decret 421/2006, de 28 de novembre, de creació, denominació i determinació de l'àmbit competencial dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya.

L'estudi del desplegament de la nova estructura orgànica que determina el Decret 659/2006, de 27 de desembre, ha fet palesa la necessitat de procedir a algunes modificacions en aquesta estructura, per tal de donar-li més coherència i millorar la gestió de les funcions encomanades a les diferents unitats orgàniques.

En conseqüència, d'acord amb el que estableix la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, a proposta del conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural,

Decreto:

Article 1

Estructura del Departament

1.1 Es modifica l'article 1.2.c) del Decret 659/2006, de 27 de desembre, de tal manera que la Direcció General d'Agricultura, Ramaderia i Innovació passa a denominar-se Direcció General d'Agricultura i Ramaderia.

1.2 Es modifiquen els apartats 3, 4, 5 i 6 de l'article 1 del Decret 659/2006, de 27 de desembre, en el sentit que l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries i l'Institut Català de la Vinya i el Vi estan adscrits al Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, i que la societat Promotora d'Exportacions Catalanes, SA, i les societats Regs de Catalunya, SA, i Reg Sistema del Segarra-Garrigues, SA, es relacionen amb la Generalitat de Catalunya mitjançant el Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural.

Article 2

Direcció de Serveis

2.1 Es modifica l'article 5.3.b) del Decret 659/2006, de 27 de desembre, de tal manera que la Subdirecció General de Gestió Econòmica i Seguiment d'Actuacions Internes passa a denominar-se Subdirecció General de Gestió Econòmica i Seguiment de Programes.

2.2 Es modifica l'article 6 del Decret 659/2006, de 27 de desembre, en el sentit d'afegir a la Subdirecció General de Recursos Humans i Organització la funció següent:

.j bis) Coordinar els continguts dels sistemes d'informació del Departament, en col·laboració amb les unitats directives, per dotar d'informació homogènia els punts departamentals d'atenció i informació ciutadana, tant presencial com mitjançant Internet..

Article 3

Direcció General d'Agricultura i Ramaderia

3.1 Es modifica el títol del capítol 4 del Decret 659/2006, de 27 de desembre, el qual passa a ser el següent: Direcció General d'Agricultura i Ramaderia.

3.2 Es modifica l'article 12 del Decret 659/2006, de 27 de desembre, de la manera següent:

3.2.1 El...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR