DECRET 72/1989, de 13 de març, pel qual es declara urgent l'ocupació, per part de l'Entitat Metropolitana dels Serveis Hidràulics i del Tractament de Residus, dels béns afectats pel projecte de col·lector interceptor del marge esquerre del riu Besòs, tram torrent Vallesana, a la planta depuradora de Montcada i Reixac (Vallès Occidental).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

L'Entitat Metropolitana dels Serveis Hidràulics i del Tractament de Residus ha tramitat un expedient per a l'ocupació urgent dels béns i els drets afectats per expropiació forçosa, necessaris per dur a terme les obres del projecte de col·lector interceptor del marge esquerre del riu Besòs, tram Torrent Vallesana, a la planta depuradora de Montcada i Reixac, mitjançant el qual sol·licita que es dicti una resolució per declarar urgent l'esmentada ocupació de béns.

En aquell expedient s'acredita que el projecte tècnic de les obres va ser aprovat inicialment per la Comissió de Govern de l'Entitat esmentada, en sessió de 24 de novembre de 1988, sessió en què es va acordar la seva exposició reglamentària al públic.

També consta a l'expedient la certificació acreditativa que el projecte esmentat va ser exposat al públic pel termini reglamentari, termini durant el qual no es va presentar cap al·legació, per la qual cosa va ser aprovat definitivament per la Comissió de Govern en sessió de 2 de febrer de 1989.

Així mateix, s'acredita en l'expedient que la Junta de Sanejament del Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya ha emès un informe sobre les circumstàncies justificatives que motiven la declaració d'urgent ocupació d'aquests béns, que es fonamenta en el fet que la realització d'aquesta obra és condició necessària per a la posada en funcionament de la depuradora.

Figura també a l'expedient la llista dels béns concretats i individualitzats amb les dades suficients per a la seva identificació, la qual va ser aprovada inicialment en sessió de la Comissió de Govern de 24 de novembre de 1988, sessió en què es va acordar exposar la llista esmentada al públic pel termini reglamentari, durant el qual no es va presentar cap al·legació.

La Comissió de Govern de l'Entitat Metropolitana dels Serveis Hidràulics i del Tractament de Residus, en sessió de 2 de febrer de 1989, va acordar aprovar definitivament la llista de propietaris i la descripció dels béns i els drets afectats, i, en conseqüència, que s'iniciés l'expedient expropiatori per a l'execució del projecte esmentat.

Per últim, figura a l'expedient la memòria que justifica la urgència de l'ocupació i que es fonamenta en que aquest col·lector recull les aigües residuals del sistema núm. permetrà el funcionament ple dels ramals ja construïts, la conducció dels cabals a la futura...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR