DECRET 173/1988, d'11 de juliol, pel qual es declara urgent l'ocupació per l'Ajuntament de Sora, dels béns i els drets afectats pel Projecte de sanejament del nucli urbà i veïnat de Cussons.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

L'Ajuntament de Sora ha tramitat un expedient per a l'ocupació urgent dels béns i els drets afectats per l'expropiació forçosa dels béns necessaris per dur a terme les obres del Projecte de sanejament del nucli urbà i veïnat de Cussons, expedient que remet la Corporació esmentada, pel qual sol·licita que es dicti una resolució per declarar urgent l'ocupació de béns citada.

En l'expedient s'acredita que el projecte tècnic de les obres fou aprovat inicialment pel Ple de la corporació en sessió d'1 d'octubre de 1985, i es va acordar en la sessió esmentada la reglamentària exposició al públic.

També consta a l'expedient la certificació acreditativa que el projecte citat va ser exposat al públic pel termini reglamentari i que durant el qual no es va presentar cap al·legació, per la qual cosa, en sessió de 3 de desembre de 1985, la corporació en Ple el va aprovar definitivament.

Així mateix, s'acredita en l'expedient que al projecte esmentat es va incorporar una modificació pel que fa al sistema d'adquisició de terrenys per expropiació forçosa, modificació que va ser aprovada inicialment en sessió plenària de 15 de desembre de 1987 i, definitivament, en sessió plenària de 9 de febrer 1988, un cop desestimades les al·legacions presentades en el termini d'exposició pública.

Figura també a l'expedient la llista dels béns concretats i individualitzats amb les dades suficients per a la seva identificació.

L'Ajuntament, en sessió plenària de 15 de març de 1988, va acordar iniciar l'expedient expropiatori, aprovar inicialment la relació de béns i drets afectats i exposar-la al públic pel termini reglamentari.

El Ple de l'Ajuntament, en sessió ordinària de 10 de maig de 1988, va acordar desestimar en part les al·legacions presentades durant el termini d'exposició pública de l'esmentada llista de béns i drets, d'acord amb l'informe tècnic que figura a l'expedient, i per tant, va acordar aprovar-la definitivament.

Per últim, figura en l'expedient la memòria que justifica la urgència de l'ocupació i que es fonamenta en el fet que la primera fase d'aquesta obra està finalitzada i que cal continuar-la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR