DECRET 187/1989, d'1 d'agost, pel qual es declara urgent l'ocupació per l'Entitat Metropolitana dels Serveis Hidràulics i del Tractament de Residus dels béns i els drets afectats pel projecte del col·lector del torrent del Lloro, al terme municipal de l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

L'Entitat Metropolitana dels Serveis Hidràulics i del Tractament de Residus ha tramitat un expedient per a l'ocupació urgent dels béns i els drets afectats per expropiació forçosa, necessaris per dur a terme les obres del projecte del col·lector del torrent del Lloro, entre el carrer dels Alps i el carrer de Juan Ramón Jiménez, al terme municipal de l'Hospitalet de Llobregat, expedient pel qual sol·licita que es dicti una resolució per declarar urgent l'ocupació de béns esmentada.

En l'expedient s'acredita que el projecte tècnic de les obres va ser aprovat inicialment per la Comissió de Govern de l'Entitat esmentada en sessió de 30 de març de 1989. En aquesta sessió es va acordar l'exposició al públic reglamentària del projecte, tràmit en què no es va presentar cap al·legació, per la qual cosa, la Comissió de Govern, en sessió d'1 de juny de 1989, va acordar aprovar definitivament el projecte esmentat.

Així mateix, s'acredita en l'expedient que la Junta de Sanejament del Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya va emetre un informe favorable sobre el projecte i una certificació justificativa de les circumstàncies que motiven la petició de la declaració d'urgent ocupació dels béns necessaris per tal que s'executi el projecte esmentat.

Consta també a l'expedient la relació dels béns concretats i individualitzats amb les dades suficients per a la seva identificació, relació que va ser aprovada inicialment per la Comissió de Govern en sessió de 30 de març de 1989.

S'acredita a l'expedient que la relació esmentada va ser exposada al públic pel termini reglamentari, durant el qual no es va presentar cap al·legació. En conseqüència, la Comissió de Govern de la dita Entitat va acordar aprovar definitivament la relació esmentada i l'inici de l'expedient expropiatori.

Per últim, s'adjunta a l'expedient la memòria que justifica la urgència de l'ocupació i que es fonamenta en el fet que aquest col·lector unitari connectarà els col·lectors del carrer del Canigó i de l'avinguda de Prat de la Riba amb el que hi ha al carrer de Juan Ramón Jiménez, de l'Hospitalet de Llobregat, i evitarà el transvasament de les aigües a la conca del torrent dels Frares a través de conduccions que tenen una capacitat insuficient. Amb la posada en funcionament d'aquest col·lector s'evitaran les inundacions, que en...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR