DECRET 167/1989, de 23 de juny, pel qual es declara urgent l'ocupació per l'Ajuntament de Girona (Gironès) dels béns i els drets afectats pel projecte de remodelatge de la plaça de les Beates, al terme municipal de Girona.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

L'Ajuntament de Girona ha tramitat un expedient per a l'ocupació urgent dels béns i els drets afectats per expropiació forçosa, necessaris per dur a terme les obres del projecte de remodelatge de la plaça de les Beates, pel qual sol·licita que es dicti una resolució per declarar urgent l'ocupació de béns esmentada.

En l'expedient s'acredita que el projecte tècnic de les obres va ser aprovat pel Ple de l'Ajuntament, en sessió de 23 de febrer de 1989, i es va acordar l'exposició reglamentària al públic. En aquest tràmit no es va presentar cap al·legació, per la qual cosa, en sessió plenària de 9 de maig de 1989, es va aprovar definitivament el projecte tècnic.

Així mateix, s'acredita en l'expedient que el Servei Territorial d'Urbanisme de Girona va emetre informe favorable sobre el projecte.

A l'expedient consta que la Direcció General d'Arquitectura i Habitatge del Departament de Política Territorial i Obres Públiques ha emès proposta favorable per a la declaració d'urgent ocupació dels béns afectats per aquest projecte, en la qual s'exposen els motius justificatius de la urgència.

S'inclou també a l'expedient la relació dels béns concretats i individualitzats amb les dades suficients per a la seva identificació, relació que va ser aprovada inicialment pel Ple de la corporació, en sessió celebrada el dia 23 de febrer de 1989. En aquest Ple es va acordar exposar-la al públic pel termini reglamentari, durant el qual es van presentar diverses al·legacions.

La Comissió de Govern de la corporació, en sessió de 8 de juny de 1989, va desestimar les al·legacions presentades, basant-se en els raonaments que consten a l'informe, que figura a l'expedient, i, en conseqüència, va aprovar definitivament la relació de béns i drets afectats.

Per últim, s'adjunta a l'expedient la memòria que justifica la urgència de l'ocupació i que es fonamenta en el fet que aquest projecte es considera com una obra important per al sector del barri vell, que comportarà la solució definitiva a l'ordenament del trànsit interior i una accessibilitat plena al centre històric de la ciutat, en què s'ubiquen equipaments...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR