DECRET 185/1989, d'1 d'agost, pel qual es declara urgent l'ocupació, per l'Entitat Metropolitana dels Serveis Hidràulics i del Tractament de Residus, dels béns i els drets afectats pel projecte del col·lector del carrer de Sarrià de Ter, al terme municipal de Ripollet (Vallès Occidental).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

L'Entitat Metropolitana dels Serveis Hidràulics i del Tractament de Residus ha tramitat un expedient per a l'ocupació urgent dels béns i els drets afectats pel projecte de col·lector del carrer Sarrià de Ter, al terme municipal de Ripollet, pel qual sol·licita que es dicti una resolució per declarar urgent l'esmentada ocupació de béns.

En l'expedient s'acredita que el projecte tècnic de les obres va ser aprovat inicialment per la Comissió de Govern de l'esmentada Entitat, en la sessió del dia 2 de març de 1989, i s'hi va acordar l'exposició al públic reglamentària, tràmit en el qual no es va presentar cap al·legació, per la qual cosa la Comissió de Govern, en la sessió del dia 1 de juny de 1989, va acordar aprovar definitivament l'esmentat projecte.

Així mateix, en l'expedient s'acredita que la Junta de Sanejament del Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya va emetre informe favorable sobre l'esmentat projecte i també certificació justificativa de les circumstàncies que motiven la petició de la declaració d'ocupació urgent dels béns necessaris per executar el projecte.

Consta també a l'expedient la relació dels béns concretats i individualitzats amb les dades suficients per a la seva identificació, la qual va ser aprovada inicialment per la Comissió de Govern en la sessió del dia 2 de març de 1989 i, un cop exposada al públic durant el termini reglamentari sense que s'hi presentés cap al·legació, en la sessió de la Comissió de Govern del dia 1 de juny de 1989 es va aprovar definitivament. En aquesta sessió es va acordar l'inici de l'expedient expropiatori.

Finalment, s'adjunta a l'expedient la memòria que justifica la urgència de l'ocupació, que es fonamenta en el fet que aquest col·lector recollirà les aigües de la conca del Pla parcial Gassó-Vargas i les independitzarà de la xarxa municipal de Ripollet, per la qual cosa la seva posada en marxa evitarà gran part de la contaminació que presenta actualment el riu Ripoll, amb la consegüent disminució del risc d'infeccions per a la població. D'altra banda en interceptar la sèquia del Bisbe, que actualment provoca inundacions en la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR