DECRET 53/2005, de 5 d'abril, de denominació de la Secretaria de Promoció Econòmica adscrita al Departament d'Economia i Finances i de creació del Programa per a la promoció i seguiment de projectes estratègics.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Economia i Finances
Rango de LeyDecret

DECRET

53/2005, de 5 d'abril, de denominació de la Secretaria de Promoció Econòmica adscrita al Departament d'Economia i Finances i de creació del Programa per a la promoció i seguiment de projectes estratègics.

L'article 12 del Decret 20/2001, de 23 de gener, de reestructuració parcial del Departament de la Presidència i del Departament d'Economia i Finances, va crear la Secretaria de Promoció Econòmica, amb rang orgànic de secretaria general.

La Secretaria de Promoció Econòmica compta entre les seves funcions l'impuls i la promoció d'iniciatives econòmiques i financeres dels sectors productius a Catalunya; entre aquestes es poden destacar molt especialment les derivades de l'aplicació de l'"Acord estratègic per a la internacionalització, la qualitat de l'ocupació i la competitivitat de l'economia catalana" impulsat pel Departament d'Economia i Finances i que agrupa un conjunt de mesures i actuacions a diferents nivells que requereixen un gran esforç institucional i de coordinació.

Així mateix, ateses les funcions assignades a la Secretaria de Promoció Econòmica i a d'altres òrgans departamentals mitjançant el Decret 68/2004, de 20 de gener, d'estructuració i reestructuració de diversos departaments de l'Administració de la Generalitat, es creu convenient modificar la seva denominació i delimitar millor les seves funcions.

En conseqüència, de conformitat amb el que estableix la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, a proposta del conseller d'Economia i Finances i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Secretaria d'Economia

La Secretaria de Promoció Econòmica adscrita la Departament d'Economia i Finances passa a denominar-se Secretaria d'Economia.

Article 2

Funcions de la Secretaria d'Economia

Les funcions de la Secretaria d'Economia són les següents:

  1. Elaborar estudis i informes sobre l'evolució de la situació econòmica catalana, estatal i internacional, així com el finançament autonòmic, analitzar i definir les línies bàsiques d'actuació del sector públic econòmic de la Generalitat de Catalunya, i coordinar l'accés i la gestió dels fons europeus a Catalunya.

  2. Dirigir la coordinació del Programa d'Inversions Públiques de la Generalitat de Catalunya.

  3. Establir les directrius de política de defensa de la competència en el marc de la política econòmica i promoure...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR