ORDRE JUS/542/2008, de 9 de desembre, de desplegament de l'estructura orgànica dels Serveis Territorials a Girona, Lleida i Tarragona del Departament de Justícia, a nivell de negociat.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Justícia
Rango de LeyOrdre

ORDRE

JUS/542/2008, de 9 de desembre, de desplegament de l'estructura orgànica dels Serveis Territorials a Girona, Lleida i Tarragona del Departament de Justícia, a nivell de negociat.

El Decret 149/2007, de 10 de juliol, de reestructuració de l'organització territorial del Departament de Justícia, regula l'estructura territorial del Departament de Justícia fins al nivell de secció. Aquest Decret estableix que el Departament de Justícia s'estructura en l'àmbit territorial, d'una banda, en sis serveis territorials que exerceixen les seves funcions a la Catalunya Central, Girona, Lleida, Tarragona, les Terres de l'Ebre i l'Alt Pirineu i Aran; i que, de l'altra, la prestació de serveis del Departament de Justícia en l'àmbit de Barcelona s'exerceix a través de les quatre gerències territorials de Barcelona Ciutat, Ciutat de la Justícia de Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat, Barcelona Nord i Barcelona Sud.

Els Serveis Territorials i les Gerències Territorials del Departament de Justícia estan adscrits a la Secretaria General i depenen funcionalment de la Secretaria General, de la Secretaria de Serveis Penitenciaris, Rehabilitació i Justícia Juvenil i de la Secretaria de Relacions amb l'Administració de Justícia en funció de l'àmbit competencial respectiu.

Els Serveis Territorials a Girona, Lleida i Tarragona s'estructuren en diversos serveis i seccions, entre els quals es troba el Servei de Gestió Econòmica, Personal i Obres, del qual depenen la Secció de Gestió Econòmica, Obres i Manteniment i la Secció de Serveis Generals i Gestió de Personal.

Amb la finalitat de desenvolupar l'estructura prevista pel Decret esmentat, és convenient establir l'estructuració a nivell de negociat dels Serveis Territorials a Girona, Lleida i Tarragona i definir-ne les funcions.

Per això, de conformitat amb la facultat que m'atorga la disposició final primera del Decret 149/2007, de 10 de juliol, de reestructuració de l'organització territorial del Departament de Justícia, i d'acord amb el que estableix l'article 25.2 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya,

Ordeno:

Article 1

Negociats d'Entitats Jurídiques

1.1 Els negociats d'Entitats Jurídiques s'adscriuen a les seccions de Serveis Generals i Gestió de Personal dels serveis de Gestió Econòmica, Personal i Obres dels Serveis Territorials del Departament de Justícia a Girona, Lleida i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR