DECRET 126/2006, de 9 de maig, pel qual se suprimeixen diversos òrgans col·legiats de l'Administració de la Generalitat.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyDecret

DECRET

126/2006, de 9 de maig, pel qual se suprimeixen diversos òrgans col·legiats de l'Administració de la Generalitat.

Una de les línies d'actuació de l'acció del Govern és la simplificació de les estructures organitzatives, per tal d'agilitar i flexibilitzar l'organització de l'Administració de la Generalitat.

Amb aquesta finalitat es creu necessari suprimir tots aquells òrgans col·legiats que han finalitzat les funcions que se'ls van encomanar o que, simplement, han esdevingut innecessaris, ja que la tasca que tenien assignada la pot portar a terme un altre òrgan o organisme de l'Administració de la Generalitat.

Aquest Decret s'emmarca dins la necessitat d'optimitzar l'estructura i els recursos de l'Administració de la Generalitat i d'afavorir una actuació d'aquesta més àgil, eficaç i eficient.

En virtut d'això, atès el que disposa la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, a proposta del conseller de Governació i Administracions Públiques, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Se suprimeixen els òrgans següents:

  1. Del Departament de Salut:

    Comissió assessora sobre la publicitat de serveis i productes de salut regulada a l'Ordre de 6 de febrer de 1996, per la qual es crea la Comissió assessora sobre la publicitat de serveis i productes de salut.

    Comissió del Grup de Treball en matèria de medicines no convencionals regulada a la Resolució de 16 de juliol de 1999, per la qual es crea un grup de treball en matèria de medicines no convencionals.

    Consell Assessor sobre la Utilització Terapèutica de l'Eritropoetina Humana Recombinant regulat a l'Ordre de 5 de juliol de 1995, d'adaptació del Consell assessor sobre la utilització terapèutica de l'eritropoetina humana recombinant a l'estructura i l'organització del Servei Català de la Salut.

    Comitè d'Experts en Productes Alimentosos i Alimentaris regulat a l'Ordre de 12 de juny de 1980, per la qual es crea el Comitè d'Experts en Productes Alimentosos i Alimentaris com a òrgan consultiu del Departament de Sanitat i Seguretat Social.

    Consell Assessor sobre la Salut Dental a Catalunya regulat a la Ordre de 19 de desembre de 1985, de creació del Consell Assessor sobre la Salut Dental a Catalunya i a la Ordre de 12 de novembre de 1991, de modificació parcial de la composició del Consell Assessor sobre la salut dental a Catalunya, creat per l'Ordre de 19 de desembre de 1985.

    ...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR