DECRET 323/2016, de 29 de novembre, de modificació del Decret 289/2016, de 30 d'agost, de reestructuració del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Treball, Afers Socials i Famílies
Rango de LeyDecret

L'article 150 de l'Estatut d'autonomia de Catalunya atorga a la Generalitat, en matèria d'organització de la seva Administració, la competència exclusiva sobre l'estructura, la regulació dels òrgans i directius públics, el funcionament i l'articulació territorial, i sobre les diverses modalitats organitzatives i instrumentals per a l'actuació administrativa.

Mitjançant el Decret 289/2016, de 30 d'agost, de reestructuració del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, s'ha adaptat l'estructura del Departament d'acord amb l'àmbit competencial que estableix el Decret 2/2016, de 13 de gener, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competència dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya.

Per tal de completar adequadament aquesta adaptació, es considera necessari modificar el Decret 289/2016, de 30 d'agost, amb la finalitat d'esmenar diverses incorreccions, detallar determinades funcions i suprimir-ne d'altres en relació amb determinades unitats administratives. Així, com a modificacions més significatives, destaca la relativa a l'article 121 del Decret, que si bé defineix l'estructura de la Direcció General de Famílies, no en recull les funcions en els mateixos termes en què es regulen la resta de direccions generals. D'altra banda, destaca la modificació de l'article 80, sobre el Servei de Planificació i Coordinació de les Autoritzacions de Treball, del qual se suprimeixen determinades funcions.

Per tot això, de conformitat amb l'article 23 de la Llei 13/2008, del 5 de novembre, de la presidència de la Generalitat i del Govern; la Llei 26/2010, del 3 d'agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya, i la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya;

A proposta de la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Es modifica l'article 60.1 del Decret 289/2016, de 30 d'agost, de reestructuració del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, que queda redactat de la manera següent:

“Article 60

”60.1 Al Servei de Relacions Laborals, en el cas dels serveis territorials a Girona, Lleida i Tarragona, li correspon, a més de les funcions que estableix l'article 53, les funcions següents:”.

Article 2

Es modifica l'article 68.1 del Decret 289/2016, de 30 d'agost, de reestructuració del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, que queda redactat de la manera següent:

“Article 68

”Servei de Coordinació Territorial de les Terres de l'Ebre

”68.1 Al Servei de Coordinació Territorial dels Serveis Territorials a les Terres de l'Ebre li correspon l'exercici de les funcions en matèria de coordinació, suport a la protecció social, atenció a les persones i atenció a la infància i l'adolescència que estableixen els articles 43, 46, 47 i 67 d'aquest Decret, així com les funcions següents corresponents a l'àmbit sectorial de treball:”.

Article 3

Es modifica l'article 70.1.f) del Decret 289/2016, de 30 d'agost, de reestructuració del Departament de Treball, Afers Socials i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR