SAP Barcelona 312/2006, 2 de Mayo de 2006

PonenteENRIQUE ANGLADA FORS
ECLIES:APB:2006:5459
Número de Recurso569/2005
Número de Resolución312/2006
Fecha de Resolución 2 de Mayo de 2006
EmisorAudiencia Provincial - Barcelona, Sección 18ª

SECCIÓN DECIMOCTAVA

AUDIENCIA PROVINCIAL

BARCELONA

ROLLO Nº 569/2005

JUICIO DE DIVORCIO Nº 655/2004

JUZGADO DE PRIMERA INSTANCIA Nº 1 DE VIC

S E N T E N C I A Núm. 312/06

Ilmos.Sres.

D. ENRIC ANGLADA FORS

Dª. MARGARITA NOBLEJAS NEGRILLO

D. ENRIC ALAVEDRA FARRANDO

En la ciudad de Barcelona, a dos de mayo de dos mil seis.

VISTOS, en grado de apelación, ante la Sección Decimoctava de esta Audiencia Provincial, los presentes autos de divorcio contencioso, nº 655/2004, seguidos por el Juzgado de Primera Instancia nº 1 de Vic, a instancia de DON Cornelio incomparecido en esta alzada, contra DOÑA Pilar, representada por la Procuradora DOÑA CRISTINA RUÍZ SANTILLANA y dirigida por el Letrado DON FERRAN FONT CAMPANALS, y con la debida intervención del Ministerio Fiscal; los cuales penden ante esta Superioridad en virtud del recurso de apelación interpuesto por la parte actora contra la Sentencia dictada en los mismos el día 18 de abril de 2005, por la Sra. Juez del expresado Juzgado.

ANTECEDENTES DE HECHO
PRIMERO

La parte dispositiva de la Sentencia apelada es del tenor literal siguiente: "DECISIÓ : Que ESTIMO PARCIALMENT la demanda de divorci presentada pel procurador Miquel Ylla i Rico en representació d' Cornelio, contra Pilar i disposo la dissolució del matrimoni format per Cornelio i Pilar per divorci, amb els efectes següents :

  1. la pàtria potestat de la filla menor del matrimoni Aurora serà exercida conjuntament per ambdós progenitors.

  2. La guàrdia i custòdia de la filla Aurora correspondrà a la mare, Pilar .

  3. S'estableix el següent règim de visites a favor del pare Cornelio :

    a.El pare estarà amb la menor els caps de setmana alterns des de les 20.00 hores del divendres a les

    22.00 hores del diumenge, i tindrà que recollir i lliurar a la menor al domicili matern.

    b.La meitat de les vacances escolars de Nadal, Setmana Santa o Estiu. Per al seu gaudi correspondrà a la mare escollir el matern, i els anys imparells correspondrà a la mare escollir el període de gaudi. d) L'ús del domicili conjugal i l'aixovar domèstic, es continua mantenint a favor de Pilar i de la filla comú Aurora

  4. El pare, en concepte d'aliments en sentit ampli de la filla menor haurà d'abonar la quantitat única de tres-cents vuitanta-cinc euros (385 # ) al mes. Aquesta quantitat, haurà d'ingressar-la en el compte que a aquest efecte li indiqui la senyora Pilar, per mesos avançats dins dels cinc primers dies de cada mes, quantitat que s'acomodarà anualment a les variacions que experimenti l'índex de preus al consum publicats per l'Institut Nacional d'Estadística o l'organisme que en el futur pogués assumir les seves funcions.

    Les despeses extraordinàries i despeses mèdiques no cobertes per la Seguretat Social seran abonades per meitat entre ambdós progenitors amb l'acreditació prèvia del rebuts de pagament, la factura i el tiquets de compra realitzats.

  5. Cornelio haurà d'abonar a Pilar, en concepte de pensió compensatòria, la quantitat de 136,09 # .

    Aquesta quantitat haurà d'abonar-la el senyor Cornelio dins dels cinc primers dies de cada mes en el compte corrent que a aquest efecte li indiqui la senyora Pilar, i s'actualitzarà cada any de conformitat amb l'IPC que publica Institut Nacional d'Estadística l'organisme que el substitueixi.

    No és procedent realitzar la imposició de costes en aquest procediment.

    Notifiqueu aquesta resolució a les parts i feu-los saber que aquesta no és ferma i que hi poden interposar recurs d'apel.lació en el termini de cinc dies des de la seva notificació. Aquest recurs, si és el cas, s'interposarà davant d'aquest Jutjat i serà resolt per l'Audiència Provincial de Barcelona.

    Un cop ferma aquesta Sentència lliureu l ófici oportú per a la seva inscripció al Registre Civil de Tossa de Mar.

    Així ho pronuncio, ho mano i ho signo".

SEGUNDO

Contra la anterior sentencia se interpuso recurso de apelación por la representación del demandante, del que se dio el pertinente traslado a las otras partes en litigio, presentando la demandada escrito de oposición al mismo, tras lo cual se remitieron los autos a esta...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR