DECRET 220/2013, de 27 d'agost, pel qual es modifica el Decret 285/2006, de 4 de juliol, pel qual es desenvolupa la Llei 14/2003, de 13 de juny, de qualitat agroalimentària.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'AGRICULTURA, RAMADERIA, PESCA, ALIMENTACIÓ I MEDI NATURAL
Rango de LeyDecret

La disposició transitòria primera del Decret 285/2006, de 4 de juliol, pel qual es desenvolupa la Llei 14/2003, de 13 de juny, de qualitat agroalimentària, estableix el següent: ”Les adaptacions dels reglaments de les denominacions d'origen protegides, indicacions geogràfiques protegides, denominacions geogràfiques i marques de qualitat alimentària, hauran de ser aprovades pel/per la conseller/a d'Agricultura, Ramaderia i Pesca en un termini màxim de dos anys comptat des de l'entrada en vigor d'aquest Decret.”

L’objecte d’aquest Decret és, en primer lloc, derogar la disposició transitòria 1 del Decret 285/2006, de 4 de juliol, pel qual es desenvolupa la Llei 14/2003, de 13 de juny, de qualitat agroalimentària, i establir una nova disposició final en aquest Decret en el sentit d’atorgar al conseller competent en matèria de qualitat agroalimentària una habilitació per a dictar les Ordres que adaptin els reglaments de les denominacions d'origen protegides, indicacions geogràfiques protegides, indicacions geogràfiques de begudes espirituoses i marques de qualitat alimentària, amb la finalitat de poder completar el procés d’adaptacions dels reglaments esmentats.

Finalment, el Decret fa una referència a les Indicacions geogràfiques de begudes espirituoses, que substitueix les Denominacions geogràfiques, d’acord amb el Reglament (CE) 110/2008, del Parlament europeu i del Consell, de 15 de gener de 2008, relatiu a la definició, designació, presentació, etiquetatge i protecció de la indicació geogràfica de begudes espirituoses i pel qual es deroga el Reglament (CEE) 1567/89 del Consell.

Per tot això, a proposta del conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural,

D’acord amb el dictamen de la Comissió Jurídica Assessora i amb la deliberació prèvia del Govern,

Decreto:

Article 1

Es deroga la disposició transitòria 1 del Decret 285/2006, de 4 de juliol, pel qual es desenvolupa la Llei 14/2003, de 13 de juny, de qualitat agroalimentària.

Article 2

S’afegeix una disposició final 3 en el Decret 285/2006, de 4 de juliol, pel qual es desenvolupa la Llei 14/2003, de 13 de juny, de qualitat agroalimentària, amb la redacció següent:

“Adaptacions de reglaments

Les adaptacions dels reglaments de les denominacions d'origen protegides, indicacions geogràfiques protegides, indicacions geogràfiques de begudes espirituoses i marques de qualitat...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR