DECRET 365/1987, de 22 de desembre, pel qual s'insta les Juntes Electorals Provincials perquè iniciïn el procediment d'elecció dels Consells Comarcals.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

Establerta la divisió i l'organització comarcal de Catalunya per la Llei 22/1987, de 16 de desembre, publicada al DOGC núm. 929, de 18 de desembre de 1987, i constituïts els Ajuntaments dels municipis que la integren, d'acord amb els resultats de les darreres eleccions municipals, cal procedir a l'elecció i la constitució dels corresponents Consells Comarcals, de conformitat amb el que regula la disposició final 1 de l'esmentada Llei, en concordància amb l'article 20 de la Llei 6/1987, de 4 d'abril, d'organització comarcal.

En ús de les facultats que m'atribueix la disposició final 2, de la Llei 22/1987, de 16 de desembre, a proposta del Conseller de Governació i d'acord amb el Consell Executiu, Decreto:

Article 1

S'insta les Juntes Electorals Provincials de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona perquè iniciïn el procediment d'elecció dels Consells Comarcals que els corresponguin, d'acord amb el que estableixen la disposició addicional i la disposició final 1 de la Llei 22/1987, de 16 de desembre, i l'article 20 de la Llei 6/1987, de 4 d'abril, i en funció dels resultats de les eleccions municipals d'enguany. Disposicions finals

- 1 Es faculta el...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR