DECRET 27/1997, de 30 de gener, pel qual s'aprova l'adscripció de l'Escola Universitària Politècnica del Medi Ambient de Mollet del Vallès a la Universitat Autònoma de Barcelona.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

El Reial decret 1405/1992, de 20 de novembre, estableix el títol universitari d'enginyer tècnic industrial, especialitat en química industrial, així com les directrius generals bàsiques dels plans d'estudi conduents a la seva obtenció.

Per tal d'impartir aquests ensenyaments i contribuir així a donar una resposta a la demanda social cada vegada més elevada de titulats especialitzats en l'àmbit del medi ambient, l'Ajuntament de Mollet del Vallès, per mitjà de la Fundació d'Estudis del Medi Ambient de Mollet del Vallès, ha decidit constituir l'Escola Universitària Politècnica del Medi Ambient de Mollet del Vallès, ubicada en aquest municipi, i negociar la seva adscripció a la Universitat Autònoma de Barcelona. Aquest compromís es va plasmar en el conveni de col·laboració acadèmica signat entre ambdues institucions el dia 31 de maig de 1996.

El rector de la Universitat Autònoma de Barcelona, a proposta del Consell Social, amb l'informe previ de la Junta de Govern, i d'acord amb el que disposen l'article 10.3 de la Llei 11/1983, de 25 d'agost, de reforma universitària, i l'article 13 de la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació de consells socials, i els Estatuts de la Universitat, ha sol·licitat al Comissionat per a Universitats i Recerca l'aprovació de l'adscripció de l'Escola Universitària Politècnica del Medi Ambient de Mollet del Vallès a la Universitat Autònoma de Barcelona.

De conformitat amb aquesta sol·licitud, d'acord amb el que estableixen la Llei 11/1983, de 25 d'agost, de reforma universitària, la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació de consells socials, i el Decret 390/1996, de 2 de desembre, de regulació del règim d'adscripció a universitats públiques de centres docents d'ensenyament superior, amb l'informe favorable del Consell Interuniversitari de Catalunya i del Consell d'Universitats, a proposta del conseller de la Presidència, i amb l'acord del Govern,

Decreto:

Article 1

S'aprova l'adscripció a la Universitat Autònoma de Barcelona de l'Escola Universitària Politècnica del Medi Ambient de Mollet del Vallès, sota la titularitat de la Fundació d'Estudis del Medi Ambient de Mollet del Vallès.

Article 2

L'Escola Universitària Politècnica del Medi Ambient de Mollet del Vallès impartirà els estudis conduents a l'obtenció del títol d'enginyer...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR