DECRET 10/1997, de 21 de gener, pel qual s'autoritza l'adscripció a la Universitat Autònoma de Barcelona del Centre de Recerca Matemàtica com a institut universitari.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

L'Institut d'Estudis Catalans va crear, en data d'1 de gener de 1984, el Centre de Recerca Matemàtica, amb l'objectiu principal de posar a disposició dels matemàtics catalans un centre per estimular la millora de la recerca matemàtica a Catalunya, tant en l'aspecte qualitatiu com quantitatiu.

Per a la realització d'aquest objectiu, el Centre de Recerca Matemàtica porta a terme investigacions, estudis, cicles d'ensenyament i qualsevol altra activitat que es consideri oportuna, d'acord amb el seu Estatut de creació.

D'acord amb aquestes finalitats, el Centre de Recerca Matemàtica ha sol·licitat la seva adscripció a la Universitat Autònoma de Barcelona per actuar com a institut universitari adscrit a aquesta Universitat.

En conseqüència, la Universitat Autònoma de Barcelona, a proposta del Consell Social, ha demanat autorització al Comissionat per a Universitats i Recerca per adscriure aquest institut universitari.

De conformitat amb la sol·licitud esmentada, d'acord amb la Llei 11/1983, de 25 d'agost, de reforma universitària, la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació de consells socials, i els Estatuts de la Universitat Autònoma de Barcelona, amb els acords favorables de la Junta de Govern i del Consell Social d'aquesta Universitat i amb l'informe favorable del Consell Interuniversitari de Catalunya i del Consell d'Universitats, a proposta del conseller de la Presidència, i amb l'acord previ del Govern,

Decreto:

Article 1

S'autoritza l'adscripció a la Universitat Autònoma de Barcelona del Centre de Recerca Matemàtica com a institut universitari.

Article 2

S'aprova el Conveni d'adscripció del Centre de Recerca Matemàtica subscrit entre l'Institut d'Estudis Catalans i la Universitat Autònoma de Barcelona d'1 de juliol de 1994.

Article 3

El Centre de Recerca Matemàtica es regirà, pel que fa a les seves relacions amb la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR