DECRET 272/1999, de 13 d'octubre, pel qual s'autoritza la implantació dels estudis conduents a l'obtenció del títol d'enginyer tècnic industrial, especialitat en electricitat, a l'Escola Universitària Salesiana de Sarrià, adscrita a la Universitat Autònoma de Barcelona.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

DECRET

272/1999, de 13 d’octubre, pel qual s’autoritza la implantació dels estudis conduents a l’obtenció del títol d’enginyer tècnic industrial, especialitat en electricitat, a l’Escola Universitària Salesiana de Sarrià, adscrita a la Universitat Autònoma de Barcelona.

El Decret 221/1995, de 25 de juliol (DOGC núm. 2085, de 7.8.1995), va autoritzar l’adscripció de l’Escola Universitària Salesiana de Sarrià a la Universitat Autònoma de Barcelona per impartir els estudis conduents a l’obtenció del títol d’enginyer tècnic en electrònica industrial.

La Fundació privada Rinaldi, titular d’aquest centre, ha manifestat la seva voluntat d’ampliar la seva oferta educativa i ha demanat a la Universitat Autònoma de Barcelona l’autorització per impartir els estudis d’enginyer tècnic industrial, especialitat en electricitat. D’acord amb aquesta petició, el rector de la Universitat Autònoma de Barcelona ha demanat al Comissionat per a Universitats i Recerca autorització per a la seva implantació, i ha presentat un nou conveni d’adscripció.

De conformitat amb el que estableixen la Llei 11/1983, de 25 d’agost, de reforma universitària, la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació de consells socials, el Reial decret 557/1991, de 12 d’abril, sobre creació i reconeixement d’universitats i centres universitaris, i el Decret 390/1996, de 2 de desembre, de regulació del règim d’adscripció a universitats públiques de centres docents d’ensenyament superior, amb l’acord del Consell Social de la Universitat Autònoma de Barcelona, a proposta del conseller de la Presidència i amb l’acord previ del Govern,

Decreto:

Article 1

Autoritzar la implantació dels estudis conduents a l’obtenció del títol d’enginyer tècnic industrial, especialitat en electricitat, a l’Escola Universitària Salesiana de Sarrià, adscrita a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Article 2

Els estudis conduents a l’obtenció del títol d’enginyer tècnic industrial, especialitat en electricitat, s’impartiran als espais i les instal·lacions situats al carrer Rafael Batlle, 7, Barcelona, amb una capacitat de 180 alumnes en presència simultània amb els estudis totalment implantats.

Article 3

L’Escola Universitària Salesiana de Sarrià es regirà pel que fa als estudis d’enginyer tècnic industrial, especialitat en electricitat, pel que disposen la Llei 11/1983, de 25 d’agost, de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR