DECRET 91/2013, de 29 de gener, de modificació del Decret 352/2011, de 7 de juny, de reestructuració del Departament d'Empresa i Ocupació.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'EMPRESA I OCUPACIÓ
Rango de LeyDecret

L’estructura del Departament d’Empresa i Ocupació està regulada pel Decret 352/2011, de 7 de juny, d’acord amb els àmbits competencials establerts al Decret 200/2010, de 27 de desembre, de creació, denominació i determinació de l’àmbit de competència dels departaments de l’Administració de la Generalitat de Catalunya.

Atesa la necessitat de coordinar les unitats directives i les entitats adscrites al Departament en l’àmbit de l’empresa i de simplificar l’estructura del Servei d’Ocupació de Catalunya, regulada al Decret 160/2006, de 16 de maig .

De conformitat amb l’article 23 de la Llei 13/2008, del 5 de novembre, de la presidència de la Generalitat i del Govern, el títol IV de la Llei 26/2010, del 3 d’agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya, i la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d’organització, procediment i règim jurídic de l’Administració de la Generalitat de Catalunya;

A proposta del titular del Departament d’Empresa i Ocupació, i d’acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

L’objecte d’aquest decret és la modificació del Decret 352/2011, de 7 de juny, de reestructuració del departament d’Empresa i Ocupació.

Article 2

Es modifica l’article 1 que queda redactat de la manera següent:

Article 1

Estructura del Departament

1.1 El Departament d’Empresa i Ocupació, sota la direcció del/de la conseller/a, s’estructura en els òrgans següents:

a) La Secretaria General.

b) La Secretaria d’Ocupació i Relacions Laborals

c) La Secretaria d’Empresa i Competitivitat

d) La Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació

1.2 Resta adscrit al Departament d’Empresa i Ocupació, el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTiTI),

1.3 Resten adscrits al Departament d’Empresa i Ocupació, mitjançant la Secretaria d’Ocupació i Relacions Laborals,

a) El Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC),

b) El Consell de Relacions Laborals.

1.4 Resten adscrits al Departament d’Empresa i Ocupació, mitjançant la Secretaria d’Empresa i Competitivitat, els organismes següents:

a) L’Agència Catalana del Consum.

b) L’Agència de Suport a l’Empresa Catalana (ACC1Ó).

c) L’Agència Catalana de Turisme.

d) L’Institut Català de l’Energia (ICAEN).

1.5 El Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya, es relaciona amb el Govern de la Generalitat mitjançant el Departament d’Empresa i Ocupació. El Departament instrumentarà aquesta relació a través de la Secretaria General.

1.6 El Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya es relaciona amb el Departament a través de la Secretaria d’Empresa i Competitivitat.

1.7 El Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya es relaciona amb el Departament a través de la Secretaria d’Ocupació i Relacions Laborals.

Article 3

Es...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR