ORDRE CMC/265/2010, de 20 d'abril, de la visita pública gratuïta dels museus i monuments que gestionen el departament competent en cultura i les entitats que en depenen per al professorat.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Cultura i Mitjans de Comunicacio
Rango de LeyOrdre

ORDRE

CMC/265/2010, de 20 d'abril, de la visita pública gratuïta dels museus i monuments que gestionen el departament competent en cultura i les entitats que en depenen per al professorat.

Les diferents ordres que regulen els preus públics dels museus i monuments que gestionen el departament competent en cultura i les entitats que en depenen preveuen la visita pública gratuïta del personal docent de Catalunya.

L'article 104.3 de la Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig, d'educació, i l'article 110.7 de la Llei 12/2009, del 10 de juliol, d'educació, estableixen l'accés gratuït del professorat degudament acreditat a les biblioteques i els museus dependents dels poders públics.

En conseqüència, cal ampliar la visita gratuïta als museus a tot el professorat de l'Estat. Així mateix, es considera oportú estendre la gratuïtat de la visita pública per al professorat als monuments que gestiona el departament competent en cultura i les entitats que en depenen.

Vistos els informes favorables de la Intervenció Delegada i de l'Assessoria Jurídica del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació;

D'acord amb l'article 1.3-2 del Text refós de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny,

Ordeno:

Article únic

S'estableix la visita pública gratuïta dels museus i monuments que gestionen el departament competent en cultura i les entitats que en depenen per al professorat degudament acreditat. A tal efecte, es modifiquen les disposicions que consten a l'annex.

Disposició final

Aquesta Ordre entra en vigor l'endemà de la seva publicació al DOGC.

Barcelona, 20 d'abril de 2010

Joan Manuel Tresserras i Gaju

Conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació

Annex

—1 S'afegeix el supòsit següent de visita gratuïta a l'apartat A.1.3 de l'annex de l'Ordre de 8 de juliol de 1998, per la qual es fixen els preus de la visita pública dels museus que gestionen el Departament i les seves entitats autònomes i dels serveis complementaris que s'hi presten, que és vigent per al Museu Nacional Arqueològic de Tarragona i els monuments que gestiona: “Professorat degudament acreditat.”

—2 Es modifica l'apartat A.4.f) de l'annex de l'Ordre CMC/274/2007, de 16 de juliol, per la qual s'aproven els preus de la visita pública i dels serveis complementaris que es presten al Museu d'Arqueologia de Catalunya, que queda redactat de la manera següent: “f) Professorat degudament acreditat.”

3 Es modifica...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR