ORDRE CMC/274/2007, de 16 de juliol, per la qual s'aproven els preus de la visita pública i dels serveis complementaris que es presten al Museu d'Arqueologia de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

CMC/274/2007, de 16 de juliol, per la qual s'aproven els preus de la visita pública i dels serveis complementaris que es presten al Museu d'Arqueologia de Catalunya.

L'Ordre de 8 de juliol de 1998, per la qual es fixen els preus de la visita pública dels museus que gestionen el Departament de Cultura i les seves entitats autònomes i dels serveis complementaris que s'hi presten, preveu els preus del Museu d'Arqueologia de Catalunya i de les seves seus territorials. Aquesta Ordre va ser modificada per l'Ordre de 22 de novembre de 2000 i per l'Ordre CLT/39/2003, de 23 de gener, per la qual s'estableix la visita pública gratuïta dels monuments i dels museus que gestionen el Departament de Cultura i les entitats que en depenen per a les persones majors de 65 anys. Així mateix l'Ordre de 8 de juliol de 1998 va ser modificada per l'Ordre CLT/443/2003, de 15 d'octubre, la qual deroga diversos preus del centre d'Empúries del Museu d'Arqueologia de Catalunya.

L'Ordre CLT/379/2003, d'11 d'agost, va aprovar el preu de la visita pública de la seu de Girona del Museu d'Arqueologia de Catalunya integrada en la visita combinada .Gironamuseus..

Atès els temps transcorregut des de l'Ordre de 8 de juliol de 1998 es fa necessària una actualització dels preus vigents. També cal establir nous preus públics de visita de jaciments i serveis complementaris que el Museu ofereix. S'ha optat per fixar tots els preus públics de visita i de serveis complementaris del Museu en una nova ordre específica.

Atesa la proposta de l'Entitat Autònoma Museus d'Arqueologia i de la Direcció General del Patrimoni Cultural i vist l'informe favorable de la Intervenció Delegada i de l'Assessoria Jurídica del Departament d'Economia i Finances;

D'acord amb l'article 23 de la Llei 15/1997, de 24 de desembre, de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya,

Ordeno:

Article únic
  1. S'aproven els preus de la visita pública del Museu d'Arqueologia de Catalunya i dels serveis complementaris que s'hi presten d'acord amb el que consta a l'annex d'aquesta Ordre.

  2. Els preus establerts per a grups turístics s'apliquen a les entrades de grups adquirides per majoristes.

1.3 Els imports que resultin de l'aplicació dels percentatges de descompte s'arrodoneixen de la manera següent:

  1. La xifra de les unitats de cèntim d'euro, si és compresa entre l'1 i el 5, s'arrodoneix al 5.

  2. La xifra de les unitats de cèntim d'euro, si és compresa entre el 6 i el 9, s'arrodoneix al 0 i s'augmenta en una unitat la xifra de les desenes de cèntim d'euro.

    Disposició derogatòria

    1.1 Es deroguen els preus del Museu d'Arqueologia de Catalunya previstos en les disposicions següents i totes les...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR