ORDRE IUE/11/2010, d'11 de gener, per la qual es dóna conformitat al canvi de nom de l'Escola Universitària d'Estudis Empresarials de Manresa, adscrita a la Universitat Autònoma de Barcelona, que passa a denominar-se Escola Universitària de Ciències Socials.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Innovacio, Universitats i Empresa
Rango de LeyOrdre

ORDRE

IUE/11/2010, d'11 de gener, per la qual es dóna conformitat al canvi de nom de l'Escola Universitària d'Estudis Empresarials de Manresa, adscrita a la Universitat Autònoma de Barcelona, que passa a denominar-se Escola Universitària de Ciències Socials.

Amb l'objectiu d'adaptar el nom de l'Escola Universitària d'Estudis Empresarials de Manresa a l'oferta docent del centre, en el marc de l'espai europeu d'educació superior, la Universitat Autònoma de Barcelona ha sol·licitat la conformitat del departament competent en matèria d'universitats sobre el canvi de denominació d'aquesta escola.

En conseqüència, de conformitat amb el que estableixen la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats (BOE núm. 307, de 24.12.2001), modificada per la Llei orgànica 4/2007, de 12 d'abril (BOE núm. 89, de 13.4.2007); la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d'universitats de Catalunya (DOGC núm. 3826, de 20.2.2003), a proposta de la Universitat Autònoma de Barcelona, amb l'acord del Consell de Govern i l'informe favorable del Consell Social de la Universitat Autònoma de Barcelona,

Ordeno:

Article únic

Donar conformitat al canvi de nom...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR