DECRET 75/1989, de 13 de març, pel qual s'integra l'Escola Universitària d'Estudis Empresarials de Girona a la Universitat Autònoma de Barcelona.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

El Decret 289/1984, de 6 de setembre, va autoritzar la creació de l'Escola Universitària d'Estudis Empresarials de Girona, promoguda per l'Excm. Diputació Provincial i la Cambra de Comerç i Indústria de Girona, i la va adscriure a la Universitat Autònoma de Barcelona.

D'ençà de la seva creació i adscripció, la Universitat Autònoma de Barcelona ha mantingut una estreta relació amb aquest centre d'ensenyament superior, ja que les institucions gironines promotores li han traspassat una àmplia capacitat directiva i de gestió. Per aquesta raó, el Consell Social de la Universitat Autònoma de Barcelona ha sol·licitat, mitjançant el Departament d'Ensenyament, la integració a aquesta Universitat de l'Escola Universitària esmentada.

De conformitat amb la sol·licitud al·ludida, d'acord amb el que estableixen la Llei 11/1983, de 25 d'agost, de reforma universitària, i la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació de consells socials, d'acord amb l'informe favorable del Consell Interuniversitari de Catalunya i del Consell d'Universitats, a proposta del Conseller d'Ensenyament i amb l'acord previ del Consell Executiu, Decreto:

Article 1

S'integra a la Universitat Autònoma de Barcelona l'Escola Universitària d'Estudis Empresarials de Girona, que hi estava adscrita pel Decret 298/1984, de 6 de setembre.

Article 2

El finançament de l'increment de la despesa s'efectuarà amb càrrec als crèdits que es determinin en...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR