DECRET 289/1984, de 6 de setembre, pel qual s'autoritza la creació de l'Escola Universitària d'Estudis Empresarials de Girona, la qual queda adscrita a la Universitat Autònoma de Barcelona.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

L'Entitat Promotora de l'Escola Universitària d'Estudis Empresarials de Girona, formada per l'Excm. Ajuntament, l'Excma. Diputació Provincial i la Cambra de Comerç i Indústria de Girona ha sol·licitat la creació de l'esmentada escola i la seva adscripció a la Universitat de Barcelona.

De conformitat amb l'esmentada sol·licitud, a tenor del que estableixen la Llei 11/1983, de 25 d'agost, el Decret 2293/1973, de 17 d'agost, i l'Ordre Ministerial de 17 de setembre de 1974, vistos els informes favorables emesos en aquest respecte per la Junta de Govern de la Universitat Autònoma de Barcelona i la Junta Nacional d'Universitats;

D'acord amb el Ministeri d'Educació i Ciència, a proposta del Conseller d'Ensenyament i prèvia conformitat del Consell Executiu,

Decreto:

Article primer

- S'autoritza la creació de l'Escola

Universitària d'Estudis Empresarials de Girona, que queda adscrita a la Universitat Autònoma de Barcelona. L'Escola, amb seu a la plaça de la Diputació, s/n, d'aquesta ciutat, cobrirà, en principi, 650 llocs escolars, amb una plantilla mínima de 21 professors, i impartirà els ensenyaments corresponents a Estudis Empresarials. El règim de col·laboració acadèmica serà el que estableixi en el Conveni subscrit entre l'Entitat Autònoma de Barcelona i que consta a l'expedient de sol·licitud.

Article segon

- L'Escola Universitària d'Estudis

Empresarials de Girona es regirà pel que disposa la Llei 11/1983, de 25 d'agost, el Decret 2293/1973, de 17 d'agost, els Estatus de la Universitat a la qual s'adscriu i el seu propi Reglament.

Article tercer

- S'assenyala el termini d'un mes a

partir de l'entrada en vigor de la present disposició per tal que l'Entitat Titular de l'Escola Universitària d'Estudis Empresarials de Girona compleixi les condicions necessàries per obtenir el reconeixement oficial corresponent en els termes establerts en l'article 16 del Decret 2293/1973, de 17 d'agost.

Article quart

- S'autoritza...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR