DECRET 289/1996, de 23 de juliol, de traspàs dels mitjans personals de la Diputació de Girona a l'Administració de la Generalitat en matèria d'esports.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

Pel Decret 202/1990, de 30 de juliol, es van traspassar els recursos de les diputacions a la Generalitat de Catalunya en matËria d'esports.

Pel que fa als recursos traspassats per la DiputaciÛ de Girona, el par‡graf segon de l'article 2 de l'esmentat Decret preveu que es complementin amb la valoraciÛ, entre d'altres conceptes, dels mitjans personals que s'acordin traspassar.

La DiputaciÛ de Girona, en sessiÛ de 30 d'abril de 1996, va adoptar l'acord de trasp‡s dels mitjans personals i dels recursos econÚmics corresponents.

La ComissiÛ Mixta de Trasp‡s de Serveis i Recursos de les Diputacions a la Generalitat o als Consells Comarcals, en sessiÛ de 4 de juny de 1996, va adoptar per unanimitat l'acord de trasp‡s del personal, adscrit en el seu dia al foment de l'esport, de la DiputaciÛ de Girona a l'AdministraciÛ de la Generalitat, en virtut de les competËncies assumides per la Llei 8/1988, de 7 d'abril, de l'esport.

Per tot aixÚ, en exercici de l'autoritzaciÛ atorgada per l'article 5.1 de la Llei 5/1987, de 4 d'abril, del rËgim provisional de les competËncies de les diputacions provincials, a proposta dels consellers de GovernaciÛ i de Cultura i d'acord amb el Govern de la Generalitat,

Decreto:

Article 1

Es traspassa el personal, adscrit en el seu dia al foment de l'esport, de la DiputaciÛ de Girona a l'AdministraciÛ de la Generalitat, que es detalla a l'annex d'aquest Decret.

Article 2

2.1 El percentatge que estableix l'article 2 del Decret 202/1990, de 30 de juliol, sobre trasp‡s de recursos de les diputacions a la Generalitat en matËria d'esports, pel que fa a la DiputaciÛ de Girona, s'ha de complementar amb el 0,0049711%. 2.2 La dotaciÛ econÚmica que resulta de l'aplicaciÛ del percentatge previst en l'apartat anterior l'ha de fer efectiva la DiputaciÛ de Girona a l'AdministraciÛ de la Generalitat en el compte corrent que aquesta designi i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR