DECRET 202/1990, de 30 de juliol, sobre traspàs de recursos de les diputacions a la Generalitat en matèria d'esports. (Correcció d'errada en el DOGC núm. 1363, pàg. 4941, de 5.11.1990).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

NOTA. En aquest text s'han introduÔt les correccions d'errada publicades en el DOGC.

La ComissiÛ Mixta de Trasp‡s de Serveis i Recursos de les diputacions a la Generalitat o als consells comarcals va elevar al Govern de la Generalitat l'Acord pres en la seva reuniÛ de 4 de juliol de 1990, referit al trasp‡s de serveis i recursos en matËria d'esports derivats de la distribuciÛ de competËncies efectuada per la Llei 8/1988, de 7 d'abril, de l'esport.

De l'Acord esmentat Ès procedent recollir en aquest Decret les q¸estions referides a la quantificaciÛ del percentatge de participaciÛ en els ingressos de les diputacions provincials, a transferir a la Generalitat d'acord amb l'article 12.1 de la Llei 5/1987, de 4 d'abril, basant-se en l'atribuciÛ a l'AdministraciÛ de la Generalitat, que estableix la disposiciÛ addicional 2 de la Llei 8/1987, de 7 d'abril, de l'esport, de competËncies en aquesta matËria que hagin exercit anteriorment les corporacions provincials.

En aquesta atribuciÛ, que estableix la disposiciÛ addicional 2 de l'esmentada Llei 8/1988, de 7 d'abril, s'especifiquen aixÌ mateix els recursos a tranferir a la Generalitat, i la disposiciÛ transitÚria 3 de la mateixa Llei n'estableix la quantia mÌnima.

Per tant, en exercici de l'autoritzaciÛ que atorga l'article 5.1 de la Llei 5/1987, de 4 d'abril, del rËgim provisional de les competËncies de les diputacions provincials, a proposta del conseller de GovernaciÛ i d'acord amb el Govern de la Generalitat,

Decreto:

Article 1

S'aprova l'Acord de la ComissiÛ Mixta de Trasp‡s de Serveis i Recursos de les diputacions a la Generalitat o als conselles comarcals, adoptat en la sessiÛ de 4 de juliol de 1990, pel que fa a la transferËncia de recursos de les diputacions provincials a l'AdministraciÛ de la Generalitat, en relaciÛ amb les competËncies assumides, en virtut de la Llei 8/1988, de 7 d'abril, de l'esport.

Article 2

Els percentatges a quË fa referËncia l'article 12.1 de la Llei 5/1987, de 4 d'abril, del rËgim provisional de les competËncies de les diputacions provincials, es fixen de conformitat amb l'esmentat Acord de la ComissiÛ en les quanties seg¸ents i en relaciÛ amb els pressupostos d'ingressos corrents corresponents: DiputaciÛ de Barcelona: 1,648%. DiputaciÛ de Girona: 2,651%. DiputaciÛ de Lleida: 1,519%. DiputaciÛ de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR