DECRET 90/2002, de 5 de març, pel qual es revoca l'adscripció de l'Escola Oficial de Turisme de la Generalitat de Catalunya/INSETUR de la Universitat de Girona, per integrar-se a aquesta Universitat amb la denominació d'Escola Universitària de Turisme.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Universitats, Recerca i Societat de la Informació
Rango de LeyDecret

DECRET

90/2002, de 5 de març, pel qual es revoca l'adscripció de l'Escola Oficial de Turisme de la Generalitat de Catalunya/INSETUR de la Universitat de Girona, per integrar-se a aquesta Universitat amb la denominació d'Escola Universitària de Turisme.

El Decret 119/1998, de 26 de maig, va adscriure l'Escola Oficial de Turisme de la Generalitat de Catalunya/INSETUR a la Universitat de Girona per impartir els estudis conduents a l'obtenció del títol de diplomat o diplomada en turisme.

Aquesta adscripció s'efectua en aplicació del que estableix l'article 1 del Reial decret 259/1996, de 16 de febrer, sobre incorporació dels estudis superiors de turisme a la Universitat, que disposa que els estudis de turisme es desenvoluparan en les universitats.

L'adscripció es va realitzar en aquell moment com a fórmula provisional encaminada a la integració de l'Escola Oficial de Turisme de la Generalitat de Catalunya/INSETUR a la Universitat de Girona.

Aprovada aquesta integració dins la Programació Universitària de Catalunya, la Universitat de Girona i l'Institut Superior d'Estudis Turístics, titular de l'Escola, han firmat, en data 26 de juliol de 2001, un conveni en el qual es pacten les condicions de la integració. Arran de la seva signatura, la Universitat de Girona, a través del seu Consell Social, ha demanat al conseller d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació, autorització per integrar aquesta Escola a la seva Universitat. A conseqüència d'aquesta integració, el centre tindrà la denominació d'Escola Universitària de Turisme.

D'acord amb aquesta petició, escau revocar l'adscripció de l'Escola Oficial de Turisme de la Generalitat de Catalunya/INSETUR de la Universitat de Girona, i autoritzar la seva integració a aquesta Universitat.

De conformitat amb el que preveuen la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats, el Decret 258/1997, de 30 de setembre, pel qual es regula la programació universitària de Catalunya, i els procediments de creació o reconeixement i de reordenació de centres docents universitaris, i d'implantació d'ensenyaments, i el Decret 390/1996, de 2 de desembre, de regulació del règim d'adscripció a universitats públiques de centres docents d'ensenyament superior, a petició de la Universitat de Girona, a través del seu Consell Social, a proposta del conseller d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació, i amb l'acord previ del Govern,

Decreto:

Article 1

Es revoca...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR