Resolució de la consellera d’Administracions Públiques i Modernització de delegació de competències en determinats òrgans d’aquesta Conselleria, i de suplència dels òrgans directius de la Conselleria esmentada

SecciónIII. Altres disposicions i actes administratius
EmisorCONSELLERIA D'ADMINISTRACIONS PÚBLIQUES I MODERNITZACIÓ
Rango de LeyResolució

Antecedents

  1. El Decret 9/2019, de 2 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, determina la composició del Govern i la nova estructura de l'Administració de la Comunitat Autònoma, la qual es concreta en el Decret 21/2019, de 2 d'agost, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

  2. Mitjançant la Resolució de la consellera d'Administracions Públiques i Modernització de 19 de juliol de 2019 es deleguen diverses competències en determinats òrgans d'aquesta Conselleria, i s'estableix el règim de suplència dels òrgans directius de la Conselleria esmentada.

  3. Per raons d'operativitat, eficàcia i racionalitat, es considera convenient aprovar un nou règim de delegació de competències en determinats òrgans de la Conselleria d'Administracions Públiques i Modernització i de suplències dels òrgans directius de la Conselleria esmentada que substitueixi l'anterior, aprovat mitjançant la Resolució de 19 de juliol de 2019.

    Fonaments de dret

  4. Els articles 9 i 13 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic.

  5. Els articles 25, 32, 33 i 42.c) de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

  6. El Decret 9/2019, de 2 de juliol, de la presidenta de de les Illes Balears, pel qual es determina la composició del Govern i s'estableix l'estructura de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

  7. El Decret 21/2019, de 2 d'agost, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

  8. El Decret 52/2019, de 5 de juliol, pel qual es regulen les secretaries autonòmiques.

    Per tot això, dict la següent:

    Resolució

  9. Delegar en el secretari general de la Conselleria d'Administracions Públiques i Modernització les competències que, d'acord amb la legislació aplicable, corresponen a la consellera d'Administracions Públiques i Modernització següents:

    1. En matèria de contractació, l'exercici de totes les facultats i les actuacions previstes en la legislació de contractes del sector públic i, en particular, la designació dels membres de les meses de contractació i la formalització dels contractes, tot això en els expedients l'import de licitació dels quals sigui igual o inferior a 500.000 euros.

    2. En matèria de subvencions, l'exercici de totes les facultats i les actuacions previstes en la legislació que regula les subvencions autonòmiques, amb excepció de les següents:

      1r. Les resolucions de convocatòria.

      2n. Les resolucions finals dels procediments de concessió de subvencions de quantia superior a 500.000 euros.

      3r. Les resolucions d'inici i d'acabament dels procediments de modificació, de revocació i de reintegrament de quantia superior a 500.000 euros, com també tots els actes de tràmit que, si n'és el...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR