DECRET 300/2011, de 29 de març, pel qual es regulen les subvencions i el control de la comptabilitat electoral en les eleccions al Consell General d'Aran de 2011.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

DECRET

300/2011, de 29 de març, pel qual es regulen les subvencions i el control de la comptabilitat electoral en les eleccions al Consell General d'Aran de 2011.

La disposició final primera de la Llei 16/1990, de 13 de juliol, sobre règim especial d'Era Val d'Aran, autoritza el Govern de la Generalitat perquè dicti les disposicions necessàries per al desplegament, l'execució i el compliment d'aquesta Llei.

De conformitat amb el que disposen la Llei orgànica 5/1985, de 19 de juny, del règim electoral general, i les seves modificacions, així com la Llei 18/2010, del 7 de juny, de la Sindicatura de Comptes, i la Llei 16/1990, de 13 de juliol, sobre el règim especial d'Era Val d'Aran;

En conseqüència, i en ús de l'habilitació que conté la disposició final primera de la Llei 16/1990 esmentada, és procedent regular les subvencions i el control de la comptabilitat electoral en les eleccions al Consell General d'Aran 2011.

En virtut d'això, a proposta de la vicepresidenta del Govern i amb la deliberació prèvia del Govern,

Decreto:

Article 1

Determinació de les subvencions

1.1 L'Administració de la Generalitat subvencionarà les despeses ocasionades als partits, federacions, coalicions o agrupacions d'electors amb motiu de les eleccions al Consell General d'Aran de 2011, amb càrrec a la partida GOO1D/482001000/1320 del pressupost del Departament de Governació i Relacions Institucionals pel 2011, d'acord amb les regles següents:

  1. 291,84 euros per cada conseller electe.

  2. 0,58 euros per vot aconseguit per a cada candidatura de la qual almenys un membre hagi estat proclamat conseller.

  3. 0,23 euros per cada elector d'una circumscripció electoral, per les despeses originades per tramesa directa i personal als electors dels sobres i les paperetes electorals, o de propaganda i publicitat electoral, sempre que la candidatura obtingui un escó en aquesta circumscripció i hagi presentat llistes en totes les circumscripcions d'Era Val d'Aran.

1.2 Cap partit, federació, coalició o agrupació d'electors no pot superar en aquestes eleccions, per despeses electorals, el límit que resulti de multiplicar per 0,22 euros el nombre d'habitants de població de dret de les circumscripcions electorals on presentin candidatures. La quantitat resultant de l'operació anterior podrà incrementar-se a raó de 1.702,59 euros per cada circumscripció on aquells presentin candidatures.

La quantitat subvencionada a què fa...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR