DECRET 89/2003, de 18 de març, pel qual es regulen el finançament i el control de la comptabilitat electoral i l'adjudicació de subvencions per a les eleccions al Consell General d'Aran de 2003.

SecciónDisposicions Generals
EmisorConsorci Català de Promoció Exterior de la Cultura
Rango de LeyDecret

DECRET 89/2003, de 18 de marÁ, pel qual es regulen el finanÁament i el control de la comptabilitat electoral i l'adjudicaciÛ de subvencions per a les eleccions al Consell General d'Aran de 2003.

MitjanÁant el Decret 78/2003, de 18 de marÁ, s'han convocat les eleccions al Consell General d'Aran.

AtËs el que preveuen l'article 2 del Decret 88/2003, 18 de marÁ, sobre normes complement‡ries per a les eleccions al Consell General d'Aran; la Llei org‡nica 5/1985, de 19 de juny, del rËgim electoral general i les seves modificacions posteriors, i en virtut de l'habilitaciÛ continguda a la disposiciÛ final primera de la Llei 16/1990, de 13 de juliol, sobre el rËgim especial d'Era Val d'Aran;

Amb la finalitat de regular el finanÁament i el control de la comptabilitat electoral d'aquestes eleccions, a proposta del conseller de GovernaciÛ i Relacions Institucionals i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

1.1 L'AdministraciÛ de la Generalitat subvencionar‡ les despeses que s'originin per les activitats electorals de les eleccions al Consell General d'Aran amb c‡rrec a la partida 32.05.480.3201 del pressupost del Departament de GovernaciÛ i Relacions Institucionals per al 2003, d'acord amb les regles seg¸ents:

  1. Dos-cents trenta-quatre amb setanta-vuit euros per cada conseller electe.

  2. Quaranta-set cËntims d'euro per cada un dels vots obtinguts per cada candidatura, de la qual almenys un membre hagi estat proclamat conseller.

  3. Dinou cËntims d'euro per cada elector d'una circumscripciÛ electoral per les despeses originades per la tramesa directa i personal als electors dels sobres i les paperetes electorals, o de propaganda i publicitat electoral, sempre que la candidatura obtingui un escÛ en aquesta circumscripciÛ i hagi presentat llistes en tots els municipis d'Era Val d'Aran.

1.2 Cap partit, federaciÛ, coaliciÛ o agrupaciÛ no pot superar en aquestes eleccions, per despeses electorals, el lÌmit que resulti de multiplicar per 0,20 euros el nombre d'habitants de poblaciÛ de dret de les circumscripcions electorals on presentin candidatures. La quantitat resultant de l'operaciÛ anterior podr‡ incrementar-se en raÛ de 1.370 euros per cada circumscripciÛ on aquells presentin candidatures.

La quantitat subvencionada a quË fa referËncia l'apartat 1.1.c) no s'inclour‡ dins aquest lÌmit. No obstant aixÚ, s'haur‡ de justificar la realitzaciÛ efectiva de l'activitat per a la qual s'atorga la subvenciÛ.

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR