DECRET 213/2003, de 23 de setembre, pel qual es regulen les subvencions i el control de la comptabilitat electoral en les eleccions al Parlament de Catalunya de 2003.

SecciónDisposicions Generals
EmisorConsorci Català de Promoció Exterior de la Cultura
Rango de LeyDecret

DECRET 213/2003, de 23 de setembre, pel qual es regulen les subvencions i el control de la comptabilitat electoral en les eleccions al Parlament de Catalunya de 2003.

De conformitat amb el que disposen la Llei org‡nica 5/1985, de 19 de juny, del rËgim electoral general, i les seves modificacions, aixÌ com el Reial decret 605/1999, de 16 d'abril, de regulaciÛ complement‡ria dels processos electorals, modificat pel Reial decret 1382/2002, de 20 de desembre;

Vista la Llei 30/2002, de 30 de desembre, de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per a l'any 2003;

A proposta del conseller de GovernaciÛ i Relacions Institucionals i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

DeterminaciÛ de les subvencions

1.1††L'AdministraciÛ de la Generalitat subvencionar‡ les despeses ocasionades als partits, federacions, coalicions o agrupacions d'eleccions amb motiu de les eleccions al Parlament de Catalunya, d'acord amb les regles seg¸ents:

a)†16.786,27 euros per escÛ obtingut.

b)†0,64 euros per vot aconseguit per a cada candidatura que hagi obtingut, com a mÌnim, un escÛ.

c)†0,17 euros per cada elector d'una circumscripciÛ electoral, sempre que la candidatura obtingui un escÛ en aquesta circumscripciÛ i aconsegueixi formar grup parlamentari, per les despeses originades per la tramesa directa i personal als electors dels sobres i les paperetes electorals, o de propaganda i publicitat electoral.

1.2††Cap partit, federaciÛ, coaliciÛ o agrupaciÛ d'electors no pot superar en les aquestes eleccions, per despeses electorals, el lÌmit que resulti de multiplicar per 0,34 euros el nombre d'habitants de poblaciÛ de dret de les circumscripcions electorals on presentin candidatures.

La quantitat subvencionada a quË fa referËncia l'apartat 1.1.c) no s'inclour‡ dins aquest lÌmit. No obstant aixÚ, s'haur‡ de justificar la realitzaciÛ efectiva de l'activitat per a la qual s'atorga la subvenciÛ.

Article 2

Bestretes

2.1††El Departament de GovernaciÛ i Relacions Institucionals pot concedir als partits polÌtics, federacions, coalicions o agrupacions bestretes de les subvencions que els corresponguin per les despeses electorals originades.

L'import d'aquesta bestreta no pot ser superior al 30% de la subvenciÛ percebuda pel mateix partit, federaciÛ, coaliciÛ o agrupaciÛ a les eleccions al Parlament de Catalunya de l'any 1999.

2.2††Les sol∑licituds de bestreta les hauran de presentar els administradors electorals davant...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR