DECRET 175/1999, de 29 de juny, de regulació de la Junta de Qualificació, Valoració i Exportació de Béns del Patrimoni Cultural de Catalunya

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Cultura
Rango de LeyDecret

El Decret 196/1982, de 15 de juny, va crear la Junta de Qualificació, Valoració i Exportació d’Obres d’Importància Històrica i Artística de Catalunya.

El Decret 323/1987, de 26 d’octubre, va modificar la denominació de la Junta i també la seva estructura i funcions. Posteriorment, aquest Decret va ser modificat pel Decret 372/1988, d’1 de desembre, i pel Decret 47/1993, de 23 de febrer.

La modificació de l’article 65.6 del Reial decret 111/1986, de 10 de gener, de desplegament parcial de la Llei 16/1985, del patrimoni històric espanyol, feta pel Reial decret 64/1994, de 21 de gener, i les previsions de la Llei 30/1994, de 24 de novembre, de fundacions i d’incentius fiscals a la participació privada en activitats d’interès general, fan necessari establir una nova regulació de la Junta.

Atesos els articles 21 i 22 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d’organització, procediment i règim jurídic de l’Administració de la Generalitat de Catalunya, a proposta del conseller de Cultura i d’acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Composició

1.1 La Junta de Qualificació, Valoració i Exportació de Béns del Patrimoni Cultural de Catalunya, dependent de la Direcció General del Patrimoni Cultural, té la composició següent:

  1. Presidència, que és exercida per una persona nomenada pel/per la conseller/a de Cultura, a proposta del/de la director/a general del Patrimoni Cultural.

  2. Vicepresidència, que és exercida per la persona titular de la Subdirecció General del Patrimoni Cultural.

  3. Vocalies, que són ocupades per les persones següents:

    Sis tècnics/ques del Departament de Cultura, nomenats/des per la persona titular d’aquest Departament.

    Dues persones en representació del Departament d’Economia i Finances, nomenades pel/per la titular de l’esmentat Departament.

    Cinc persones nomenades pel/per la titular del Departament de Cultura, a proposta del/de la director/a general del Patrimoni Cultural, d’entre persones de reconeguda competència en els diferents camps d’actuació de la Junta.

  4. Secretaria, que és exercida per un/a vocal designat/da per la presidència.

    1.2 Els membres de la Junta tenen dret a percebre les indemnitzacions per l’assistència a les seves reunions, en les condicions generals dels membres de les comissions assessores del Departament de Cultura. No tenen dret a la percepció de les indemnitzacions els funcionaris o assimilats de la Generalitat o d’un organisme que...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR