DECRET 358/2002, de 24 de desembre, de modificació del Decret 181/2002, de 25 de juny, de reestructuració parcial del Departament de Medi Ambient.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació
Rango de LeyDecret

DECRET 358/2002, de 24 de desembre, de modificació del Decret 181/2002, de 25 juny, de reestructuració parcial del Departament de Medi Ambient.

Mitjançant el Decret 181/2002, de 25 juny, es va reestructurar el Departament de Medi Ambient, per tal de dotar-lo de l'estructura més adequada per fer front a l'ampliació i intensificació de l'actuació administrativa en diferents àmbits sectorials.

Les funcions en matèria d'utilització d'animals per a experimentació i altres finalitats científiques no estan atribuïdes pel Decret esmentat a cap dels òrgans del Departament de Medi Ambient. Escau, a hores d'ara, modificar el Decret 181/2002, de 25 juny, per tal d'assignar les competències esmentades als òrgans corresponents tant de la Direcció General de Boscos i Biodiversitat, en virtut de les funcions que corresponen a aquesta en l'àmbit de la protecció dels animals, com de les delegacions territorials del Departament de Medi Ambient.

A proposta del conseller de Medi Ambient, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

S'introdueixen les modificacions següents al Decret 181/2002, de 25 de juny, de reestructuració parcial del Departament de Medi Ambient.

  1. L'apartat f) de l'article 11.1 queda redactat de la manera següent:

    f) Aplicar les directrius i polítiques ambientals en matèria d'espècies protegides, animals de companyia i protecció dels animals utilitzats per a experimentació.

  2. L'apartat d) de l'article 12.1 queda redactat de la manera següent:

    d) Vetllar per l'eliminació de les pràctiques de maltractament i abandonament d'animals, realitzar el control dels nuclis zoològics i dur a terme la intervenció administrativa en matèria de protecció dels...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR