RESOLUCIÓ IRP/12/2010, de 14 de gener, de convocatòria del procés selectiu de nou accés per proveir 14 llocs de personal laboral fix de la categoria C1 Tècnic/a especialista en telecomunicacions (núm. de registre de la convocatòria L003/09).

SecciónDiversos
EmisorDepartament D'Interior, Relacions Institucionals i Participacio
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

IRP/12/2010, de 14 de gener, de convocatòria del procés selectiu de nou accés per proveir 14 llocs de personal laboral fix de la categoria C1 Tècnic/a especialista en telecomunicacions (núm. de registre de la convocatòria L003/09).

Atès l'Acord del Govern de la Generalitat de 22 de desembre de 2009, d'aprovació de l'oferta parcial d'ocupació pública per a l'any 2009, de 14 places de personal laboral fix del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació;

Atès el que estableix el VI Conveni col·lectiu únic d'àmbit de Catalunya del personal laboral de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i la resta de disposicions que siguin d'aplicació;

Atesa la Llei 1/1998, de 7 de gener, de política lingüística, i el Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny, per la qual s'aprova el Text refós de la Llei de taxes i preus públics, de la Generalitat de Catalunya;

Atesa la relació de llocs de treball de personal laboral de l'Administració de la Generalitat de Catalunya;

Vist que la Intervenció Delegada del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació ha dut a terme el corresponent tràmit d'intervenció;

En ús de les competències que m'han estat delegades per la Resolució IRP/4055/2008, de 23 de desembre, de delegació de determinades facultats del secretari general del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació en matèria de gestió de personal i d'acord amb el que estableix l'article 80 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat,

Resolc:

Convocar el procés selectiu de nou accés per a la provisió de 14 llocs de treball de personal en règim laboral fix de la categoria de tècnics especialistes en telecomunicacions del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació (núm. de registre de la convocatòria L003/09), d'acord amb les bases contingudes a l'annex 1 d'aquesta Resolució i d'acord amb el programa de temes indicats a l'annex 3.

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs potestatiu de reposició davant el director de serveis del Departament d'Interior, Relacions Institucional i Participació en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la seva publicació al DOGC, o directament recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la publicació al DOGC, de conformitat amb el que preveuen els articles 116 i 117 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, modificada per la llei 4/1999, de 13 de gener i l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Igualment, les persones interessades poden interposar qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

Barcelona, 14 de gener de 2010

P. D. (Resolució IRP/4055/2008, DOGC de 16.1.2009)

Lluís Torrens i Mèlich

Director de Serveis

Annex 1

Bases de la convocatòria

.1 Normes generals

1.1 Es convoca el procés selectiu de nou accés per proveir 14 llocs de treball de personal laboral fix del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, la descripció i les funcions dels quals es detallen a l'annex 2 d'aquestes bases.

1.2 Es reserva 1 plaça per a les persones aspirants que tenen reconeguda la condició legal de disminuït/disminuïda.

Les persones que s'acullin a places reservades tindran preferència sobre la resta de persones aspirants per escollir les vacants, sempre i quan reuneixin les condicions establertes per al desenvolupament dels llocs de treball d'acord amb el que disposi el dictamen de l'equip multiprofessional i superin el procés selectiu.

En el cas que quedi deserta, s'acumularà a la resta del torn lliure.

1.3 La realització d'aquest procés selectiu s'ajusta al que estableixen el VI Conveni col·lectiu únic d'àmbit de Catalunya del personal laboral de la Generalitat de Catalunya; la Llei 7/2007, de 12 d'abril, de l'Estatut bàsic de l'empleat públic; el Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, quant a les taxes d'inscripció en les convocatòries per a la selecció de personal; la Llei 1/1998, de 7 de gener, de política lingüística; el Decret 161/2002, d'11 de juny, sobre l'acreditació del coneixement del català i l'aranès en els processos de selecció de personal i de provisió de llocs de treball de les administracions públiques de Catalunya, i l'Ordre VCP/491/2009, de 12 de novembre, per la qual es refonen i s'actualitzen els títols, diplomes i certificats equivalents als certificats de coneixements de català de la Secretaria de Política Lingüística; el Decret 389/1996, de 2 de desembre, pel qual es regula l'accés dels ciutadans dels estats membres de la Unió Europea a la funció pública de l'Administració de la Generalitat; el Decret 66/1999, de 9 de març, sobre l'accés a la funció pública de les persones amb discapacitat i dels equips de valoració multiprofessional, i aquestes bases.

1.4 Al llarg del procés selectiu, les persones aspirants han d'acreditar el coneixement de la llengua catalana, tant en la expressió oral com en la escrita, en el grau adequat a les funcions pròpies de les places convocades.

1.5 Les persones aspirants admeses en el procés selectiu que no tinguin la nacionalitat espanyola han d'acreditar el coneixement de la llengua castellana, tant en l'expressió oral com en l'escrita, en el grau adequat a l'exercici de les funcions pròpies dels llocs objecte de la convocatòria.

.2 Requisits de participació

2.1 Per ser admesos en el procés selectiu les persones aspirants han de complir els requisits generals següents:

  1. Tenir la nacionalitat espanyola o la d'un altre estat membre de la Unió Europea o la d'un estat al qual, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, sigui aplicable la lliure circulació de treballadors i treballadores.

    També podran ser admesos el cònjuge, els descendents i els descendents del cònjuge, tant de ciutadans i ciutadanes espanyols/es com de nacionals d'altres estats membres de la Unió Europea o d'estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, els sigui aplicable la lliure circulació de treballadors i treballadores, qualsevol que sigui la seva nacionalitat, sempre i quan els cònjuges no estiguin separats de dret i, els descendents, siguin menors de 21 anys o majors d'aquesta edat però visquin a càrrec dels seus progenitors.

    D'acord amb la Llei orgànica 4/2000, d'11 de gener, sobre drets i llibertats dels estrangers a Espanya i la seva integració social, modificada per la Llei orgànica 8/2000, de 22 de desembre, les persones estrangeres residents a Espanya podran participar, d'acord amb els principis constitucionals d'igualtat, mèrit, capacitat i publicitat, sempre i quan reuneixin els requisits exigits a la convocatòria i a la normativa vigent.

  2. Haver complert 16 anys i no superar l'edat establerta per a la jubilació forçosa.

  3. Posseir o estar en condició d'obtenir, alguns dels següents nivells de titulació acadèmica, de conformitat amb el previst a l'article 19.3 del VI Conveni col·lectiu únic:

    Títol de batxillerat, títol de tècnic/a superior corresponent a cicles formatius de grau superior, títol de tècnic/a especialista corresponent a formació professional de 2n grau, o equivalent.

    Si es tracta d'un títol obtingut a l'estranger, cal disposar de la corresponent homologació del Ministeri d'Educació o del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

  4. Satisfer les taxes establertes, llevat que es tingui i acrediti una causa d'exempció.

  5. Posseir la capacitat física i psíquica necessària per a l'exercici de les funcions pròpies dels llocs de treball convocats que les persones aspirants proposades hauran d'acreditar.

  6. No estar inhabilitat/ada per a l'exercici de les funcions públiques ni estar separat/ada mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol administració pública. Les persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola hauran d'acreditar, mitjançant declaració jurada o promesa, que no estan sotmesos a cap sanció disciplinària o condemna penal que els impedeixi l'accés a la funció pública en el seu estat d'origen.

    2.2 El personal laboral temporal contractat amb anterioritat a l'entrada en vigor del IV Conveni Únic (20.11.1998), que presti els seus serveis professionals a l'Administració de la Generalitat amb un contracte subscrit bé en raó de la seva titulació, bé per la seva capacitat provada en el desenvolupament professional, pot participar en aquesta convocatòria si, en el supòsit de no reunir el requisit de titulació establert al punt 2.1.c) disposa de capacitat professional provada en relació amb la categoria del lloc i reuneix la resta de requisits de la convocatòria. Aquesta circumstància s'haurà de fer constar en l'apartat corresponent de la sol·licitud.

    A aquests efectes s'entendrà com a capacitat provada l'experiència professional, en la Generalitat de Catalunya, en el desenvolupament de les funcions pròpies del lloc, adquirida en activitats professionals anteriors, i demostrada durant el període de prova previst a la base 13 de la convocatòria.

    2.3 Aquests requisits s'han de complir el darrer dia del termini de presentació de sol·licituds i s'han de continuar complint fins a la data d'inici de la relació laboral fixa.

    .3 Presentació i formalització de sol·licituds

    3.1 La sol·licitud per prendre part en aquesta convocatòria és a disposició de les persones interessades al web http://www.gencat.net/dirip i a les dependències que s'esmenten a la base 3.2.

    3.2 Les sol·licituds per prendre part en aquesta convocatòria s'han de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR