DECRET 77/1991, de 25 de març, de modificació de l'article 5.3 dels Estatuts d'organització i de funcionament del Patronat de la vall de Núria.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyDecret

Els Estatuts d'organització i de funcionament del Patronat de la vall de Núria van ser aprovats pel Decret 333/1988, de 14 de novembre.

L'article 5.5 del Decret esmentat declara que es podran integrar al Patronat altres entitats públiques i particulars que es trobin interessats i vinculats en el desenvolupament de la vall, amb l'aprovació prèvia de la Junta, i l'article 6 especifica que correspon a la Junta del Patronat la modificació dels seus Estatuts.

La Junta del Patronat, en la sessió de 10 de desembre de 1990, va aprovar l'admissió, com a nou membre, de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya, i va proposar les modificacions adients dels Estatuts del Patronat.

Per això, a proposta del conseller de Política Territorial i Obres Públiques i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article únic

Es modifica l'article 5.3 dels Estatuts d'organització i de funcionament del Patronat de la vall de Núria, aprovats pel Decret 333/1988, de 14 de novembre, en el sentit d'integrar com a nou membre de la Junta del Patronat a la Federació d'Entitats Excursionistes de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR