DECRET 333/1989, de 20 de novembre, pel qual es modifica l'article 7.1 del Decret 333/1988, de 14 de novembre.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyDecret

Pel Decret 333/1988, de 14 de novembre, es va crear el Patronat de la Vall de Núria, amb la finalitat de promoure el desenvolupament d'aquesta vall i fomentar i impulsar totes aquelles actuacions que tendeixen a preservar els seus valors i característiques peculiars, i es van aprovar els seus Estatuts.

Atès que la Junta del Patronat ha proposat la modificació de la composició de la Comissió de Direcció, a fi d'incorporar com a membre nat un representant de l'Ajuntament de Queralbs;

A proposta del conseller de Política Territorial i Obres Públiques, i de conformitat amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article únic

Es modifica l'article 7.1 del Decret 333/1988, de 14 de novembre, que queda redactat de la manera següent: "Article 7 7.1 La Comissió de Direcció estarà integrada pels membres següents, que tindran la condició de vocals de la Junta:

  1. Un representant de cadascun dels departaments següents: Presidència; Governació; Cultura; Política Territorial i Obres Públiques; Agricultura, Ramaderia i Pesca; Treball, i Comerç, Consum i Turisme.

  2. Un representant del Bisbat d'Urgell.

  3. Un representant del Consell Comarcal del Ripollès.

  4. Un...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR