ORDRE VEH/205/2020, de 4 de desembre, de modificació de l'Ordre VEH/187/2018, de 13 de novembre, per la qual s'aproven les bases reguladores del Premi Recerca Fiscal i Estudis Tributaris als millors treballs universitaris de final de grau i de final de màster o postgrau.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda
Rango de LeyOrdre

En data 15 de novembre de 2018 es va publicar al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya l'Ordre VEH/187/2018, de 13 de novembre, per la qual s'aproven les bases reguladores del Premi Recerca Fiscal i Estudis Tributaris als millors treballs universitaris de final de grau i de final de màster o postgrau.

Atesa l'experiència adquirida en la tramitació del procediment de concessió d'atorgament dels premis convocats per la Resolució VEH/854/2019, de 25 de març, esdevé necessari modificar alguns aspectes de les bases reguladores del Premi Recerca Fiscal i Estudis Tributaris als millors treballs universitaris de final de grau i de final de màster o postgrau.

Les modificacions que s'introdueixen a les bases tenen per objecte, amb caràcter general, establir algunes precisions pel que fa als treballs presentats pels beneficiaris, l'increment de la dotació econòmica d'alguna de les categories dels premis, la composició del jurat i la previsió de compensar econòmicament els membres externs que l'integrin, així com el procediment de concessió i resolució de la concessió del premi per a cada una de les categories.

D'acord amb l'article 92.3 del text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovada mitjançant el Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre.

De conformitat amb les disposicions del capítol IX del Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, en relació amb el règim jurídic de les subvencions i les transferències de la Generalitat de Catalunya; la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, i el Reial decret 887/2006, de 21 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.

Per tot això,

Ordeno:

Article 1

Modificar el punt 3 de la base 3 de l'annex 1 de l'Ordre VEH/187/2018, de 13 de novembre, que passa a tenir la redacció següent:

“3. Els treballs han d'haver estat supervisats pel professorat o persona tutora de la facultat, escola o centre on estiguin matriculats els alumnes, d'acord amb la normativa de cada centre, i haver estat qualificats amb una nota mínima de 8 sobre 10.”

Article 2

Modificar les lletres a) i b) del punt 2 de la base 6 de l'annex 1 de l'Ordre VEH/187/2018, de 13 de novembre, que passen a tenir la redacció següent:

  1. Premi al millor treball de final de grau de l'àmbit del dret...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR