ORDEN ECO/136/2021, de 21 de junio, por la que se modifica el anexo de la Orden VEH/107/2020, de 29 de junio, por la que se da publicidad a las tasas con carácter general de los departamentos de la Generalitat de Catalunya y del Departamento de la Vicepresidencia y de Economía y Hacienda.

ELIeli/es-ct/o/2021/06/21/eco136/dof
Fecha de publicación29 Junio 2021
Fecha de disposición21 Junio 2021
EmisorDepartament d'Economia i Hisenda

Mitjançant l'Ordre VEH/107/2020, de 29 de juny, es va donar publicitat a les taxes amb caràcter general dels departaments de la Generalitat de Catalunya i del Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda, de conformitat amb la disposició addicional tercera del text refós de la Llei de taxes i preus públics, aprovat pel Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny. L'apartat II de l'annex de l'Ordre esmentada dona publicitat, en concret, a les taxes que gestiona el Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda (actual Departament d'Economia i Hisenda).

El capítol I del títol II del text refós de la Llei de taxes i preus públics regula la taxa per la inscripció en les convocatòries per a la selecció del personal que ha d'accedir a la Generalitat. Les quotes s'estableixen en funció del grup al qual correspon el lloc de treball i es preveuen supòsits d'aplicació d'exempcions i bonificacions.

El capítol VII de la Llei 17/2017, de l'1 d'agost, del Codi tributari de Catalunya i d'aprovació dels llibres primer, segon i tercer, relatius a l'Administració tributària de la Generalitat, regula els cossos tributaris d'adscripció exclusiva a l'Agència Tributària de Catalunya i els sistemes per accedir-hi. L'article 213-4 del Codi tributari de Catalunya estableix que correspon a l'Agència Tributària de Catalunya de convocar i resoldre els processos de selecció i provisió dels llocs de treball reservats a personal funcionari dels cossos tributaris que té adscrits.

L'Acord GOV/190/2019, de 23 de desembre, aprova l'oferta d'ocupació pública parcial del cos superior d'inspectors tributaris (subgrup A1) i del cos tècnic de gestors tributaris de la Generalitat de Catalunya (subgrup A2), per a l'any 2019. Durant l'any 2021, l'Agència Tributària de Catalunya té previst impulsar la convocatòria del procés de selecció de 120 places del cos tècnic de gestors tributaris de la Generalitat de Catalunya.

D'acord amb això, esdevé necessari actualitzar la informació que consta publicada al punt 4 de l'apartat II de l'annex de l'Ordre VEH 107/2020, de 29 de juny, relativa la taxa per a la realització de valoracions prèvies en l'àmbit dels tributs que gestiona la Generalitat de Catalunya, prevista a l'article 6.5-4 del text refós de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, pel que fa a la determinació de l'òrgan gestor, atès el nou règim organitzatiu de l'Agència Tributària de Catalunya.

Així mateix, a l'efecte...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR