ORDRE CLT/258/2002, de 8 de juliol, de creació de la Mesa de Coordinació de la Música.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Cultura
Rango de LeyOrdre

ORDRE

CLT/258/2002, de 8 de juliol, de creació de la Mesa de Coordinació de la Música.

Experiències com el Consell Assessor d'Arts Plàstiques creat per l'Ordre de 10 d'agost de 1998 i la Mesa de Coordinació de les Arts Escèniques creada per l'Ordre de 13 de setembre de 1999, aconsellen la constitució d'òrgans de diàleg similars en altres sectors culturals.

Per altra banda, tant la Resolució 855/VI del Parlament de Catalunya que insta el Govern a iniciar contactes amb les plataformes representatives del sector musical i establir un marc per la solució dels conflictes actuals, com els acords amb el sector professional de la música representat pel Fòrum de la Música i pel Consell Català de la Música, propicien la creació d'una mesa estable de coordinació que faciliti el bon funcionament del conjunt del sector musical i l'adequada difusió de l'activitat professional en tot el territori.

D'acord amb els articles 12.d), 22 i 61 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya,

Ordeno:

Article 1

La Mesa de Coordinació de la Música és l'òrgan consultiu i d'assessorament del Departament de Cultura pel que fa a l'activitat musical de caràcter professional. La Mesa de Coordinació de la Música també té per funcions conèixer i debatre els criteris i les línies d'actuació dels diversos agents implicats en l'activitat musical de caràcter professional a Catalunya per tal d'aconseguir la màxima coordinació.

Article 2

La Mesa té la composició següent:

Presidència: el director o la directora general de Promoció Cultural.

Vocalies:

Quatre de nomenades pel Departament de Cultura.

Una en representació del Consorci Català de Promoció Exterior de la Cultura.

Una en representació de l'Institut Català de les Indústries Culturals.

Una en representació de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR