ORDRE ECF/523/2008, de 10 de novembre, per la qual es determinen els requisits necessaris per no liquidar i anul·lar les liquidacions de deutes tributaris i no tributaris de la Generalitat de Catalunya que no excedeixin els 50 euros.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Economia i Finances
Rango de LeyOrdre

ORDRE

ECF/523/2008, de 10 de novembre, per la qual es determinen els requisits necessaris per no liquidar i anul·lar les liquidacions de deutes tributaris i no tributaris de la Generalitat de Catalunya que no excedeixin els 50 euros.

L'article 2 de la Llei 7/2007, de 17 de juliol, de l'Agència Tributà ria de Catalunya, estableix que corresponen a aquesta Agència les funcions de gestionar, liquidar, inspeccionar i recaptar els tributs propis de la Generalitat i els tributs estatals cedits totalment a la Generalitat, d'acord amb el que disposa l'article 204 de l'Estatut d'autonomia de Catalunya, aixà com gestionar la recaptació per la via executiva dels ingressos de dret públic no tributaris de l'Administració de la Generalitat i dels ens que conformen el sector públic de la Generalitat.

Considerant que els principis d'objectivitat, eficà cia, eficiència i servei a la ciutadania han d'orientar tota l'activitat desenvolupada per l'Administració pública, s'ha valorat la possibilitat de determinar i establir amb carà cter general l'import mÃnim de les liquidacions tributà ries i de les actuacions a realitzar en executiva per part de l'Agència.

La disposició addicional novena de la Llei 30/2002, de 30 de desembre, de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2003, autoritzava el conseller o la consellera d'Economia i Finances perquè pogués disposar la no-liquidació o, si esqueia, l'anul·lació i la baixa en comptabilitat de totes les liquidacions de les quals resultessin deutes inferiors a la quantia que es fixés com a insuficient per cobrir el cost que l'exacció i la recaptació d'aquests comportessin.

Posteriorment, l'article 18.2 de la Llei 7/2004, de 16 de juliol, de mesures fiscals i administratives, pel qual es modificava l'article 26.4 del Decret legislatiu 3/2002, que aprovava el Text refós de la Llei de finances públiques, va regular, ja no amb carà cter transitori, sinó definitiu, la facultat del conseller o de la consellera d'Economia i Finances per disposar la no-liquidació o, si corresponia, l'anul·lació i la baixa de la comptabilitat de les liquidacions que complissin les condicions anteriorment establertes.

Per tot això, i en ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1
  1. No es liquidaran o, si escau, seran anul·lades i donades de baixa de la comptabilitat les liquidacions tributà ries dictades per l'Agència Tributà ria de Catalunya en les...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR