ORDRE ARP/277/2004, de 22 de juliol, per la qual es modifiquen les bases reguladores dels ajuts per al foment de la millora de la qualitat de la llet i es convoquen els corresponents a l'any 2004.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

ARP/277/2004, de 22 de juliol, per la qual es modifiquen les bases reguladores dels ajuts per al foment de la millora de la qualitat de la llet i es convoquen els corresponents a l'any 2004.

El Reial decret 460/2002, de 24 de maig (BOE núm. 131, d'1.6.2002), estableix els ajuts al finançament d'accions d'assessorament per a la millora de la qualitat de la llet produïda i recollida a les explotacions, a càrrec dels pressupostos generals de l'Estat, la resolució dels quals és competència de cada comunitat autònoma. Per resolució del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca es concediran o denegaran les sol·licituds presentades en l'àmbit territorial de Catalunya.

Per això cal continuar potenciant els programes de millora de la qualitat de la llet i la seva implantació en l'àmbit territorial de Catalunya, mitjançant la convocatòria dels ajuts corresponents a l'any 2004, d'acord amb les bases reguladores aprovades per l'Ordre ARP/278/2002, de 19 de juliol (DOGC núm. 3688, de 30.7.2002), modificada per l'Ordre ARP/318/2003, d'11 de juliol (DOGC núm. 3929, de 21.7.2003).

D'altra banda, cal modificar les bases reguladores per tal que permetin una agilització dels tràmits que han de fer els sol·licitants gràcies a les noves tecnologies.

En conseqüència, d'acord amb l'article 92 del Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, en ús de les competències que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

1.1 Es modifica la primera part de l'apartat 9.2 de les bases reguladores aprovades per l'Ordre ARP/278/2002, de 19 de juliol, la qual queda redactada de la manera següent:

Les sol·licituds es formalitzaran en el model específic T1 i es presentaran a qualsevol registre del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca en el termini màxim que determini la convocatòria.

1.2 S'afegeixen els punts h) i i) a l'apartat 9.5 de les bases reguladores, els quals queden redactats de la manera següent:

"h) Certificat de l'Agència Tributària acreditatiu que el sol·licitant està al corrent de les obligacions tributàries. Els sol·licitants de l'ajut poden autoritzar el Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca perquè obtingui les dades econòmiques directament de l'Agència Estatal d'Administració Tributària. En aquest cas no cal l'aportació de la documentació econòmica esmentada. Aquesta autorització es podrà fer al mateix imprès de sol·licitud.

i)...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR