DECRET 96/2013, de 5 de febrer, de modificació del Decret 25/2013, de 8 de gener, de reestructuració del Departament d'Economia i Coneixement.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyDecret

El Decret 310/2011, de 12 d’abril, de reestructuració del Departament d’Economia i Coneixement, determina l’estructura del Departament i les funcions de les unitats. Així mateix, el Decret 25/2013, de 8 de gener, de reestructuració del Departament d’Economia i Coneixement, crea la Secretaria d’Hisenda i actualitza l’adscripció de les unitats orgàniques departamentals.

Atesos els canvis introduïts en l’estructura del Departament pel Decret 25/2013, de 8 de gener, i amb l’objectiu de reforçar el paper central del Departament en l’àmbit de la política i la promoció econòmica orientades al creixement de l’economia catalana, es considera necessari que la unitat directiva competent en aquesta matèria s’adscrigui directament a la persona titular del Departament, s’adeqüi la descripció d’una de les seves funcions i, al mateix temps, es proposa un canvi en la denominació d’aquest òrgan perquè reflecteixi millor el seu àmbit de competències.

Així mateix, i atès que aquesta Direcció General és la responsable de fer el seguiment de l’estratègia econòmica del Govern i assumeix la funció d’impuls de projectes estratègics per a la promoció econòmica, es considera convenient que l’Institut Català de Finances, com a instrument de política financera, i l’Institut d’Estadística de Catalunya, com a organisme competent en matèria estadística, s’adscriguin al Departament mitjançant la Direcció General de Política i Promoció Econòmica.

De conformitat amb l’article 23 de la Llei 13/2008, del 5 de novembre, de la presidència de la Generalitat i del Govern, i la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d’organització, procediment i règim jurídic de l’Administració de la Generalitat de Catalunya;

A proposta del titular del Departament d’Economia i Coneixement i d’acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Es modifica l’article 1 del Decret 25/2013, de 8 de gener, de reestructuració del Departament d’Economia i Coneixement, que queda redactat de la manera següent:

1.1 El Departament d’Economia i Coneixement, sota la direcció del conseller o consellera, s’estructura en els òrgans següents:

a) La Secretaria General.

”b) La Secretaria d’Hisenda.

”c) La Secretaria d’Universitats i Recerca.

”d) La Intervenció General.

”e) La Direcció General de Política i Promoció Econòmica.

”1.2 S’adscriuen i es relacionen amb el Departament d’Economia i Coneixement les entitats següents:

”1.2.1 Mitjançant la Secretaria...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR